Anesanne Nur-98 riskli bi durum olsa zaten seni devlete perinatolojiye gönderir canım, bebeklerde bi sorun olduğunda devlet yoğun bakımda yer yoksa zaten medara gönderiyor. Doktorundan memnunsan devam edebilirsin bence
baby_mama Anesanne aaaa Sami Bey Beyhekim’e mi geçmiş, ne zaman? Medar’ın en populer ve eski doktorlarındandı şaşırdım.
Sule54 zuhal2012 34+4 haftalığız adatıp da reyhan kaplan hafızoğluna gidiyoruz şuan memnunum doğumu da onda düşünüyorum
_cekirdek54 zuhal2012 sağolun inşallah devlet hastanesinden doktorun yönlendirmesiyle aldım pazartesi yapılacak inşallah yani ücretsiz hemen hemen 1 buçuk ay önce sıra aldım malum yoğun
Babyisot Anesanne ben de medarda iken gidiyordum Mayıs ayında aramışlardi 3 Haziran dann sonra Sami bey Beyhekim de olacak burdan randevu alabilirsiniz diye
2bebek3gebelik DuaElf sağolasın darısı başına Sevilay hanıma bir git bakalım onun için ssvd çok önemli seninle çok ilgilenecektir
zuhal2012 Nur-98 bende ikizlere hamileyim 18haftalık bizde bu konuda baya kararsızdık en son medarda karar kıldık yoğum bakım küvez oldugu için benim yeni üçüzlere hamıle arkadasım orda doğum yaptı hatta iki bebegı kuvezde özel dusunuyosanız devam edin
Nur-98 zuhal2012 mhrs nin programını telefonuna indir canım saat tam 4 de gir randevu bak bulursun ben o şekilde birinden duydum yaptım ve aldım
zuhal2012 Nur-98 ama beyhekımde yoğun bakım ve kuvez yok eger olsaydı benimde evimin dibinde sedat beyle orda istıyodum