2bebek3gebelik DuaElf benim suratıma bile bakmadı iki saniye ulturasonda baktı dedim daha önce kalp atışı alamadık kürtaj oldum hmmmmm kalbî atıyor dedi 3 snye kadar açtı dinledin tamam kalk dedi o kadar ne başka soru ne birşey boşa para attım sanki. Ama arkadaş tavsiyesi ile gittim o çok memnundu anlatınca şoka girdi yok asla bana öyle davranmıyor dedi enerjimiz uyuşmadı belki
ayazmomm Aysegul354 çok memnunum hamileliğimin başından beri ona gidiyorum güzel ilgileniyo hastane değiştirince bende değiştirdim Allah nasip ederse doğumumuda onunla gerçekleştircem bence çok iyi bir doktor tavsiye ederim
DuaElf 2bebek3gebelik sevilay hanımda yaptı sanırım. Başka yakınlarda ssvd yaptıran doktor bilmiyorum. Var mı bildiğiniz doktor sizde düşünüyor musunuz ssvd
DuaElf zuhal2012 o kadar mı kötü ya bende hayallerimde çok iyi çok kaliteli diye büyütmüştüm. Ssvd istediğim için sevilay hanıma gitmek istiyordum başka yaptıran doktor bilmiyorum çünkü 😢
zuhal2012 DuaElf çok beklentiniz olmadan umursamadan giderseniz memnun kalırsınız bence içiniz rahat etsin istıyosanız bi randevu alın gidin kendıniz karar verin
Anesanne Merhaba kızlar ben de Sakarya’dan 24. Haftadayız. Devlet hastanesinde Seval Taşdemir’e gidiyorum ama Zonguldak’a tayini çıktı. Medarda sami kemik e gittim o da beyhekime geçmiş. Yani şimdi kaldım ortada🙈ben de burdan bakayım doktor tavsiyelerine
_cekirdek54 Anesanne öyle mi bende seval hanıma gitmiştim randevu bulamadım bende neden yok diyorum bulamayınca aslı köşük e sıra almıştım iyi ki almışım o zaman
baby_mama Anesanne aaaa Sami Bey Beyhekim’e mi geçmiş, ne zaman? Medar’ın en populer ve eski doktorlarındandı şaşırdım.
Anesanne _cekirdek54 henüz gitmedi ama temmuzda ayrılıcam dedi. Aslı köşük ben de çok duydum galiba ona gidicem👍🏻
_cekirdek54 Anesanne detaylı ultrason sonucu için gittiğimde seval hanıma değil aslı hanıma da gidebilirim değil mi sorun olmaz yani seval hanımdayken almıştım ultrason randevusunu
Sssedaaa Anesanne merha randevuyu internet üzerinden mi alıyorsunuz yoksa hastaneden randevu veriyorla mı ?
Anesanne _cekirdek54 yoo sorun olacağını sanmıyorum, zaten randevu bulmak zor olduğu için her defasında farklı doktora gidildiği de oluyor ve sizin doktorun tayini çıkmış mecbur gideceksiniz. Bir de Aslı hanım çok tatlı diyorlar öyle tepki vereceğini sanmam
zuhal2012 _cekirdek54 merhaba hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah detaylı ultrosunu nerde ne kadara yaptırdınız acaba
_cekirdek54 Anesanne çok teşekkür ederim bilgi için aslı hanımı ben de çok duydum bakalım inşallah anlatıldığı gibidir
_cekirdek54 zuhal2012 sağolun inşallah devlet hastanesinden doktorun yönlendirmesiyle aldım pazartesi yapılacak inşallah yani ücretsiz hemen hemen 1 buçuk ay önce sıra aldım malum yoğun
zuhal2012 Sifaandhyl sedat beyde detaylı ultroson vardır herhalde bize üç dört hafta sonra dedi fiyat bilginiz var mı acaba
Sifaandhyl zuhal2012 kendi takipli hastasına normal muayene de yapıyor ayrıca bir ücret ödemiyorsunuz sadece muayene ücreti yani ama dışardan hastaya farklı ücret alıyor mu bilmiyorum açıkcası
2bebek3gebelik DuaElf sağolasın darısı başına Sevilay hanıma bir git bakalım onun için ssvd çok önemli seninle çok ilgilenecektir
Nur-98 zuhal2012 9 haftalığız tek yumurta ikizlerine hamileyim remzi erene gidiyorum çok memnunum ama bi yandan doğum evinede gidicem ek olarak doğum yapcağım hastane konusunda kafamçok karışık aslında remzi beye yaptırmak istiyorum doğumumu ama çevredekiler diyoki özellerde yeterli cihaz yok bişe olsa müdahele edemezler devlette herşey var daha iyi diyolar ne gibi cihaz eksik onu anlamadım aslında özel hastane deli gibi para kazanıyo her ekipmanı olması lazım napıcam şimdiden düşünüyorum kafam çok karışık
Anesanne Nur-98 riskli bi durum olsa zaten seni devlete perinatolojiye gönderir canım, bebeklerde bi sorun olduğunda devlet yoğun bakımda yer yoksa zaten medara gönderiyor. Doktorundan memnunsan devam edebilirsin bence
zuhal2012 Nur-98 bende ikizlere hamileyim 18haftalık bizde bu konuda baya kararsızdık en son medarda karar kıldık yoğum bakım küvez oldugu için benim yeni üçüzlere hamıle arkadasım orda doğum yaptı hatta iki bebegı kuvezde özel dusunuyosanız devam edin