iilaydaa93 Bizde bugün 36 haftalık olduk geçen hafta bebişim 2600 di. Doktor suyu azalmış makat gelişli haftaya heran alabiliriz bebek hareketlerine dikkat et dedi bekliyoruz 🙏 dualarınızı eksik etmeyin yarın gidicez sezeryn olacakmış gibi gel dedi..
donus_tncklc199 iilaydaa93 bana da 30. Haftamdan beri suyun az dedi Doktorlar ama gayet güzelmiş her denilen lafa inanmiyotum bu yüzden
Nazli_01 Gokyuzu0 3 hafta onde gıdıyoruz canım bız o hafta gittigımde kafa yapısı 39. Haftayla gidiyordu suan 37+1 ım kac oldu bılmıyorum pazartesı kontrolum var sezeryan gunu verecek
Gokyuzu0 Nazli_01 mesela benim de 37 haftayım 40 hafta uyumlu aynen. Doktor sağlık yönünden bir sıkıntısı gözükmüyor dedi. Diyorum çok mu büyük kafalı çıkacak acaba :) o yüzden sordum. Doğum yaptı sandım da sizi. Artık sağlıkla doğsınlarda inşallah
Nazli_01 Gokyuzu0 canım bende öyle dusunuyorum ne yalan dıyeyım cok buyuk mu olacak acaba diye doktorum hayır dedı normal insan kafasından 1 yada 1.5 cm buyuk olacak dedı. Zaten bızde gene tik hem esım tarafında hem kendi tarafımda saglık yonunden sıkıntısı olmasında koca kafalı olsun kızım ne dıyeyım 🙈🤭
iilaydaa93 donus_tncklc199 umarım benim de az değil-dir. Bakalım doktor yarın be dicek alicakmi prensesimizi🙏
Alyas22 donus_tncklc199 akşama doğum yapacam büyük ihtimalle cnm doktor yatış verdi bakalım 36+3 üm erken doğum riskim vardı.
Gokyuzu0 Nazli_01 benimde eşim tarafında var:) artık bende genetik diyorum. 22 sine Sezeryan günü aldık bakalım:) bende da koca kafalı oğlum diye severim artık:)
Gokyuzu0 Nazli_01 22 hazirqnda nasip olursa 38+2 olucam bide bebek 3500 civarı olur o zamana. O yüzden ağrılarım da cıkıyor nstde
Nazli_01 Gokyuzu0 Hım bende 38+0 da Yanı pazartesı gıdıcem artık ne zamana derse o hafta ıcınde alır dıye dusunuyorum ama bakalım
Gokyuzu0 Nazli_01 ay haberleşelim bakalım nasip olursa neler bekliyor bizi:) aynı şeyler ikimizde de. Aynen bebek kanala inmiş yürürken zorlanıyorum çok. Bakalım daha salı gününü edecez mi:)
Nazli_01 Gokyuzu0 aynen canım haberleselım ne dıyecek benım mınık te kanala girmeye calısıyor du en son. Ama asırı derecede kasıklarımda baskı var benı benden alıyor dıyebılırım
mminikmmucizemm Nazli_01 doktorunuz sezeryanı ne zaman düşündü acaba benim bebeğim de iri ve 39 hafta diyor bana fazla gibi geldi 39
Nazli_01 mminikmmucizemm 36. Haftada soyledı sezeryan kesınlıkle dıye suan 37+1 ız 38+0 da da gun verecek canım
mminikmmucizemm Nazli_01 ben de 35+5im isteğe bağlı sezeryan olucam ama doktorum 39 diyor o kadar ağırlaştım ki çok uzak bi tarih gibi geliyor gözüme 😢
Nazli_01 mminikmmucizemm yanı bir bıldıgı vardır ki oyle diyordur canım ben normal dogum cok ıstıyordum gerekırse 41 42. Haftaya kadar beklemeyi planlıyordum ama benım planladığım gıbı gerceölesmedı hıcbırsey kızım nasıl istiyorsa öyle gerceklesıyor ınan bende cok agırlastım kolumu kaldıracak ne dermanım nede mecalim var ama saglıgı neyı el veriyorsa o olsun dıyorum ben sayılı gun cabuk gecer cunku
Boumsera Newinklee merhaba sanirim bende de seker var suan bebegin kilosu nedir sizin birde erken dogum riski varmi
Newinklee Boumsera 36 haftalıklen 3250ydi. 37 oldum şimdi daha gitmedim. Bu erken doğum riski oluşturmuyor. Bebek kilo olarak önde yani, diğer organlar kendi haftasında ilerliyor