minikoglumm Uyumsuzzz valla bu sefer ilk defa vardı yaa ikisi birden bide ölüm gibiydi freni patlamış kamyon gibi giden minubus tıngır mıngır gitmez mi eşim geberiyo gülmekten ben sinir oluyorum dedim inşallah bi gün altına sıçarsın 😁😁
Masalannesii Uyumsuzzz ayy hiç o durumu sorma 34+4 deyim yaklaşık 2-3 haftadan beri gündüzleri sayamıyorum artık geceleri 7-8 sefer kalkıyorum gına geldi tuvalete gitmekten şuan bile gidesim var ama yataktan kalkamıyorum o zorluyor beni sürekli kalk vs 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kubra_baydar Ayy vala yaa artık git gel yoruldum yaa 28. Haftadayım daha ama geceleri tuvalete gidip gelmekten yatamıyorum ki git gel giy gel bi bakıyorum uykum kaçmış sabahı ediyorum artik😂😂😂🤭
duygu_dag Uyumsuzzz ben lavaboya mi taşınsam diyorum kendime cogu zaman bütün gece lavaboda geçiyor 😅
Nejlavrl Uyumsuzzz bende surekli wcdeyim her on dkda bir geceleri de 4 defa falan cikiyorum illallah ettim😃
Bus46 Uyumsuzzz ben ben ben😬😬klozetle arkadaş olduk iyice gece gitmeyi hiç sevmiyorum gitmezsem karnım agriyo dışarı çıkamaz oldum asaya baskı yapıyor aniden ihtiyaç duyuyorum eve geru dönüyorum 😂gece uyku arasında gibip klozette uyuyan varmı benim gibi arada bide klozetin su alma sesi oluyo bı korkuyla uyaniriyorum 😂😂😂
Bus46 Uyumsuzzz bide tatlı oluyo ki o uyku 😂😂yataktan kalkarken oy oy diye diye sıkışmış bir vaziyette karnımı tuta tuta gidiyorum gelince yatakta döner Ken kendi kendime diyorum oh ne rahat ya 😂😂
Redpepper 12-14 haftalar arası da öyleydm şimdi tekrar başladı 25 deyiz , 10 dk da bir tuvaletteyim valla bazen sinirlerim bozuluyor 😂