[silindi] Haftadaym 25ten sonra Aniden o kadar agirlastm ki zaten agrilarn sancilarm çok ama yürüyüşüm bile asiri degisti çünkü sürekli asagiya baskim var nefesm cok cabuk bitiyor bgn beni goren biri bile sanki 9 aylik gibisin dedi görüntümden dolayi degil de bu hallermden dolayi 😞 var mi benm gbi gecireb sürecini cok yoruldum bu gebeligimde..
Esrasel [silindi] 25 haftaligim. Ayni durum bendede söz konusu. İlk gebeligime göre bu cok hantal geçiyor ve aşırı derecede kaburga agrim var 😑
Alyaesmaa [silindi] Bende öyle bir anda değişti sanki 25 ten sonra şu an 26dayım bacaklarıma kramp giriyor ağrısından duramıyorum belim sırtım heryerim ağrıyor. Eğilip kalkamıyorum niye bu kadar erken ağırlaştık🤦🏻♀️🤭
burcudincel [silindi] Canım bende 27′ye girdim ve baya ağırlaştığımı hissediyorum. Yürümek dahi istemiyorum. Bebek büyüdükçe biraz zorlaşıyor. Kendimi 38 haftalarda düşünemiyorum. Ama bu yaşadığımız şey çok normalmiş. Bebek bu hafta başını aşağıya yerleştirecekmiş. Acaba onla alakalı bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun canım
QOH [silindi] ben bazen nefes bile alamıyorum baskıdan,30′lu haftalarda ne yaparım diye düşündürüyor beni.24+2′yiz gören doğuma gün sayıyorum zannediyor.Ağrılardan zaten zor yürüyorum ama nefes nefese kalmam ve desteksiz fazla yürüyememem beni düşündürüyor😩
[silindi] Esrasel evet ya benm de 2. Ilkiyle kiyaslayamiyorum bile dogumdab önceki gun bile fildir fildir geziyordum. Smdi markete gitsem mahvolmuş dönüyorum 😞
halaycibasi Ya bende 24+2 yim benim de bugün akşamdan beri böyle ara ara kısa süreli alt tarafımdan böyle bıçak sağlanması gibi bişiler oluyor. Sizde de oluyor mu
syazkaannn01 halaycibasi 23+4 üm ilk defa bu gün yaşadım ilk gebeliğim yemekteyken bi anda girdi nefesim kesildi doğuruyorum sandım , çok acılı anlayabiliyorum seni inşallah sağlıklılardır 🤲🏻
halaycibasi [silindi] normaldir o zaman heralde rahim büyüyordur belkide 😞 benim daha 2 haftam var randevuma. Ama pazartesi bi idrar test yaptırayım diyorum enfeksiyon falan olmasın da , varsa da önlem alayım diye
[silindi] halaycibasi enfeksiyon da olabilir evet benm oluyordu cok gittim tahlil yaptirdim baya yüksek enfeksiyon cıktı antibiyotik aldim tekrar yaptrdim geçmişti tamamen ama agrilar devam yani sadece enfeksiyondan değilmiş ztn erken dogum riskm de var sancilarm vs. En son igne verdi 2 doz bakalim 😞
halaycibasi [silindi] Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, sakın kötü düşünme, bebişler çok güçlü 🥰
halaycibasi syazkaannn01 normal olan ağrılar o zaman sanırım. Bence rahim büyüyor çünkü çok şükür ki sürekliliği yok. Öyle olsa daha korkutucu olurdu 🙏
[silindi] burcudincel bana da doktor kasik agrisini anlatinca bu haftalarda baski dha fazla olur bi kac haftaya rahatlarsn demişti aslinda ama hic oyle gelmiyo bana😅
Ahsen03 26 içindeyim ve bu hafta çok ağırlaştıgımı hissettim. Yemeği biraz kaçırayım dört dönüyorum sırt ağrısı ve kaburga ağrısından
syazkaannn01 halaycibasi evet girdi çıktı 5 dk sonra bir daha girdi çıktı devam etmedi etseydi acile gidecektim 🤲🏻 Şifa versin Rabbim bebeklerimize de bize de
Nelmali [silindi] 26dayim ben de bacaklarım beni taşımıyor sırtım belim çok çabuk ağrımaya başlıyor sürekli yorgunum arada nefesim daralıyor merdiveni geçtim düz yolda yürüyemez oldum 😓
Rumeysa_e Aynı durum bende de var sanki karnımda taş varmış gibi sert ve sürekli bir sırt ağrısı 27.haftadayım ben de son 2 haftadır çok zorlanıyorum bulaşık makinasını yerleştirilen bile eğilmek bana zulüm oluyor ve karnım birden şişti davul gibi oldum
Busra333 [silindi] Ben de 25 canım ve üç haftasına kadar herkeze diyordu ki sen nasıl hamile sen ne kadar zayıfsın ama bir anda öyle bir ağırlaştım ki ve göbeğim çıktı ki herkes şok ve kendimi çok şişko ağır ve göbeğim çatlayacak gibi hissediyorum
[silindi] Busra333 evet gercekten benm de normal agirligin dışında görünüş olarak da büyük karnım bebegim de minik halbuki