Zeysezer DuaElf karnım şiş beş aylık gibi gazım çok ondan sanırım :) göğüs uçlarım bi şey değsin çok acıyor. İlk zamanlar kadar olmasa da kasık ağrım ara ara hafif oluyor. Hala hiç bulantım olmadı maşallah 😁 bugün bir kez başım döndü. Beyaz akıntım çok fazla. Böyle 😍
DuaElf Zeysezer akıntı bende de başından beri çook hatta şüphelenme sebeplerimden biri akıntıydı 😅 benimde karnım şiş nerdeyse yazan herkeste aynı sorun var😂 nolcaz böyle 😅 progestan kullanıyor musunuz?
Narina123 17Mayismucize ne aralıkla gidiyorsunuz doktora bende 5+4 keseyi gördüm 6+4 kalp atışı görünüyor dedi ama dinletmedi.Bir ay sonra gel dedi insan korkuyor birşey olacak diye 🥺
Asya36 DuaElf bende progesteron kullanıyorum ondan mı acaba bilemedim iki hamileliğimde hiç yaşadım acaba yaşadım da hatırlamıyor muyum ki 😁
DuaElf 17Mayismucize limon yemek koklamak birazcık hafifletiyo bulantıyı 🌸 inşallah duyarsınız ❤️ Bizde iki hafta sonra kalp atışı için gidicez inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza 🌸
Meryemce92 DuaElf 5+4 henüz ama belirtiler yoğun geçiyor 🤗 keseyi gördüm şükür şmdi heyecanla kalp atışını bekliyorum. Gaz, şişkinlik, mide bulantısı, aşırı halsizlik ☹️ Yatıyorum hepp ilkinde böyle olmamıştm 😒
DuaElf Meryemce92 Allah yardımcın olsunn 🌸 önde bi çocuk olunca daha zor oluyo bakımı yemesi içmesi düşünmek zorunda olunca 😊 Allah hepimize güç kuvvet versin hem çocuklarımıza hem karnımızda ki bebişlere yetebilelim ❤️
Asya36 DuaElf gaz gaz kesin çok fazla var acaba neden gaz oluyor ki sanki 2 çocuğu da ben dogurmamis gibiyim 🙈
Nazlimsu DuaElf Ay bizde 8 haftalik olduk ilkimde ben hic hamile olduğumu anlamamıştım bile ama şuanda anlatamadığım değişik bir ağız tadı var sanki sürekli ogurecek gibiyim ay çok degisigim yani rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim eli ayağı sağlam kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
DuaElf Asya36 hiç bilmiyorum neden oluyo bi bilsem 😄 ayakları mı sıcak tutmaya çalışıyorum ne fayda 😅
DuaElf Aycicegim önümüzde ki hafta değil bir sonra ki hafta nomalde ayın 15 i gibi çağırması gerekiyor muş kalp atışı için ama izinde olacağı için 21 inde çağırdı. Ayın 4 ünde gitmiştik arası baya açılmış oldu yani
DuaElf Aycicegim siz duydunuz mu kalp atışını? Çok heycanlıyım bi o kadar da korkuyorum 😢 Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Nazmel Aycicegim canım bende senle aynıyım gün olarak. Benimde sadece göğüslerim şiş acıma çok değil ama sanki bugün şişi indi acıma azaldı gibi.
Aycicegim DuaElf yok canım duymadım bende şuan memleketteyim bir 15 gün sonra kendi doktoruma gidebileceğim ama merak ediyorum bu haftaiçinde burada bir dr çıkcam
Seross10 DuaElf ara ara kasık ve bel ağrısı yaşıyorum ve nadir yoğun bulantı yaşıyorum geçiyor şu anlık bu şekilde büyümeye çalışıyoruz😁😁