Nazmel önemli olanlar faktör genleriymiş ama endişenizi çok iyi anlıyorum. Ben de pai bakılmadığı için sinir olmuştum. İleri gitmesi yumurtlama döneminizle ilgili olabilir benim kürtajımdan sonra adet düzenim değişmişti erken yumurtlamam oluyordu belki sizin de hemen adet bitiminizde yumurtlamanız denk gelmiş olabilir, malum kürtaj ister istemez vücudun dengesini şaşırtıyor. Bana karın emarı çekilmişti orada arkuat uterus çıkmıştı, yani rahim yukarıdan hafif basıkmış, gittiğim doktorlar genelde umursamadı bu durumu ama bu da önemliymiş mesela şimdiki doktorum doğumda ben onu düzeltirim dedi. Lupus bağışıklık testleri var onlar yapıldı mı acaba size? Amin aminn Allah maddi manevi çocukla ilgilenebilecek çocuğa yetebilecek herkesin gönlüne göre versin inşallah hayırla sağlıkla gebeliklerimiz ilerlesin. Şu haftalarda normalden fazla stres yapıyor olabilirsiniz ama kötü düşünmek de insanı yoruyor ister istemez. Siz nerede yaşıyorsunuz bilemiyorum ama bence ilgili ve tecrübeli bir perinatolog bulup onunla görüşün o sizi durumunuza göre yönlendirir.