Gzmm14 Cnsu12 yok canım vermedim. Kendi doktorumda Egepolde olduğu için detaylıdan aldığım sonuçları 5 dakika kendi doktoruma gösterdim.
Cnsu12 Gzmm14 benimde kendi doktorum orda ama ilk muayene ücreti ödeyip doktorun yanına girceksin o detaylı ultrasonu kodlucak daha sonra detaylı ultrason ücreti ödeyip ultrasona girceksin diyolar telefonda anlamadım. Senin de öyle olmadı mı canım
Eellyy Alsancak barış büke özel muayenehanesinde 600 tl nakit güzel ilgileniyor herşeyine bakıyor cd veriyor bir de internete adını yazıp yorumlarını okuyabilirsiniz ben oraya yaptırdım memnun kaldım
Gzmm14 Cnsu12 Ben 3 Haziranda gitmiştim normal muayeneme. Doktorum o gün detaylı için Radyolojiye randevu al dedi. 11 Haziran da ise detaylıya randevum vardı. Aynı zamanda kendi doktoruma da göründüm. Belki bir hafta içerisinde gittiğim için ücret alınmamıştır benden.
Gzmm14 Cnsu12 şöyle oluyor canım başlangıçta rutin organlarını kontrol ederken almıyorlar, son 10-15 dk da içeri alıyorlar.
Beyzuska Cnsu12 bende egepole gidiyorum ilk 15 dakika almadilar sonra aldilar eşimi. Kapinin onunde bekleyin cagircaz dediler gecen cuma girdim bende detayliya
Beyzuska Cnsu12 yok direk onlar o sekilde söyledi çifte standart yapmiyorlarsa almalari lazim almazlarsa soyleyin ama gerek kalmaz diye düşünüyorum cok iyiler cunku hatta doktor dondu esime bakti babaya benziyor falan diye güldü. Sıkıntı olacagini düşünmüyorum
Cnsu12 Beyzuska ay hadi inşallah ya. bi tane mi doktor var peki biliyo musunuz yani sizin gittiğiniz kişi mi bakıcak acaba ? Birde nasıldı detaylıca baktılar mı canım
Beyzuska Cnsu12 ben bir tane diye biliyorum. Herseye bakiyor komple ve anlatiyor neye bakıyorsa. cok guler yüzlü tatlı dilli bir doktordu ben memnun kaldım canım