MinikGrilBaby Haftaya kadar bu şekilde geldim şimdi ise zorlanmaya başladım. Aile büyüklerimin söylediğine göre ayakta yapmaya çalış diyolar ama nasıl olacak bilmiyorum 🤦♀️ sizce bir sorun yaratır mı bu şekilde kullanan hala var mı
Esraali MinikGrilBaby normalde klozet tercih etmem ama hamileliğimde rahat ettim alaturka zor olur 😔sizin için
secoz MinikGrilBaby bende bu konuyu yazacaktım 16 haftalığım tuvalete oturunca sanki kasıklarım düşecek gibi oluyor 🙄
MerveKaya38 MinikGrilBaby bende normal de yapamıyorum canım bağa gidincede yarı oturur oluyorum öyle yapıyorum mecbur ikidebir kıyafet çıkarmakta sorun yaaaa 😔
MinikGrilBaby Esraali gittiğim kimi evde klozet olduğunda cok seviniyordum temizleyip yapıyorum ama kendi evimde baya zorlanıyorum
MinikGrilBaby secoz o haftalar yine iyi ilerleyen haftalarda baya kötü hissediyorsunuz o kasıkları 🤦♀️
MinikGrilBaby Meu-19 yani nasıl anlatılır bilmiyorum alt kıyafeti çıkarıp komple öyle denildi bana ama mantıklı gelmedi
ruveyda98 MinikGrilBaby asla oturamazdım kızımda bacaklarım karıncalaşıyordu hemen hep klozeti tercih ettim o daha rahattı
plakayerli MinikGrilBaby hamilelikte idare ettim de doğumdan sonra keşke klozete çevirseydim diye pişman oldum ben
Gul2528 MinikGrilBaby 38 +4 um hala kullaniyorum maalesef tasindigimiz evde yok yayıncı olarak geldik ev bulamadık
plakayerli MinikGrilBaby kabız oldum 3 gün yarım saatte bir acıyla tuvalete gittim oturamadım ıkınmak zaten yasak. Zorladı baya beni canım acıdı yani klozet olsa oturmak kolay olurdu