esinaltintaas Kızlar temmuz 22 gibi doğumum 2 tane 5li hastane çıkışı ve 1 tane 10lu hastane çıkışı birde tulum koyucam çantama ama 5li olanların birinin içinde içlik gibi birşey var diğerinde yok içlik mi alayım yoksa zıbın koysam olur mu?
Aysenturnaaa esinaltintaas hastane çantası için bu bahsettikleriniz cok fazla ☺️ doğum anında giydirdiginizi bir müddet sonra değiştiriyorsunuz çünkü kan vs bulaşıyor ertesi gün içinde isterseniz bir takimkoyun yeter ☺️
MomHero2 esinaltintaas bi beşli bi 10 lu yeterli olur o içlik dediğinizi hiç giydirmedim zıbın yeterli oluyor
Serpil-3 esinaltintaas fazla değil ben iki 10 lu iki de 5 li takım ve ⅔ tanede tulum koydum ne olur ne olmaz çişi çıkar kusar ilk giyilen leke oluyor zaten değiştirmek gerekebilir yedek zıbında koymalısın
esinaltintaas Aysenturnaaa Evim hastaneye biraz uzak ve tek refakatçı kabul ediyolar başka ziyaretçi yasak bende lazım olur diye fazla koyayım gerek kalmazsa eve geri getiririm diye düşünmüştüm 🤔
esinaltintaas Seyma46-46 İlk kirli olucağı için o anlık giydirmelik bir takım düşündüm sonra biraz daha iyi temizlenince diğer takımlarından giydiririm diye düşünmüştüm birde evim hastaneye uzak tek refakatçı kabul ediyolar lazım olan birşey olursa git gel zor olucak ondan fazla koyayım gerek kalmazsa geri getiririm
MineLule Eviniz yakın değilse koyun fazla fazla. Benim emzirme denemelerimde hemşire bebeği serumumun üzerine koymuştu ve hep kan olmuştuk eve gönderip yıkatıp geri getirmiştim yetmeyince.
esinaltintaas MineLule Çok yakın değil birde tek refakatçı kabul ediyolar birşey lazım olsa eşim gidip gelemez zor fazla olsun gerek olmazsa geri getiririm artık
esinaltintaas Serpil-3 Teşekkür ederim çevremdekilerde öyle dedi kirleniyor değiştirmek gerekiyor onu göz önünde bulundurarak böyle düşünmüştüm bende birde evde uzak git gel o hengamede zor
Redpepper Yedek zıbın da alın tabi tedarkli olmak faydalıdır fazlanın zararı olmaz ama eksik olursa eve git al gel falan o yoğunlukta zor oluyor bence
Serpil-3 esinaltintaas tabiki de canım sen tedbirli git sırtındamı taşıyacan valizin içinde gitsin gelsin ben garantici insanım hastane uzak ilçeden İl e gidecem orda eksik mi arayacam yani kullanmazsam geri gelir 😉
mmek_2014 Zıbın yeterli. İki çocugum var ikisine de hep zıbın giydirdim. Diger içliklerden hiç kullanmadım.
esinaltintaas mmek_2014 Teşekkür ederim bende ekstra almadım takımın içinden çıktı kullanışlı gibide durmuyor açıkçası
mmek_2014 esinaltintaas evet hiç kullanışlı degiller. Benimde 10lu takımın içinde vardı ama hiç kullanmadım. Dogumdan sonra giydirilmesi için takımın hepsini hemşirelere vermiştim onlarda giydirmeden geri verdiler zıbın yeterli diye.