Umi21 efruzebrar_ 37den sonra Doğum olursa sıkıntı olmaz die biliyorum bende 39+2de olucam doktorum 38i tamamla dedi 40.hafta sezeryan için cok geç o haftaya kalmaz ağzı olan herkes konuşuyor siz doktorunuza güvenin
efruzebrar_ Merinosunannesii demekki her doktor aynı zamanlara gün veriyor sezaryen de bi sıkıntı olmazsa 🤗çok sağolun yorumunuz için içim rahatladı 😊
efruzebrar_ tugbade teşekkür ederim yorumunuz için 🤗 sağlıkla doğar inşallah bebeğiniz 😍benim kasılmalarım oluyor diye 38 e verdi sanırım günü 🤗
tugbade efruzebrar_ hmmm öyleyse doktorunuz iyisini bilir tabiki🥰 çok teşekkür ediyorum sizde sağlıkla alın bebeğinizi inşallah 🙏🏼
efruzebrar_ Alone aynen canım benim bizim bebekte biraz iri birazda kasılmam oluyor bizim doktorda riske atmak istememiştir ama kimseye anlatamıyorsun valla bunu 🤗
efruzebrar_ canserko aynen bende öyle biliyorum ama 38 de alan doktorun doktorluğundan şüphe ederiz falan diyorlar beni de tedirgin ediyorlar 🤗
efruzebrar_ esinaltintaas aynen öyle canım sende sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🤗
yarencaliskan efruzebrar_ canım 37den sonra normal kabul ediliyor genelde 38de sezeryan yapılıyor bir sıkıntı yokSa oyuzden sen kimseyi dinleme benimde doğum sancım var 34 haftalığım 37ye kadar beklese yeter dedi yani normal çocuğun sağlığı kilosu önemli
efruzebrar_ yarencaliskan aynen öyle valla canım 🤗 sende sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🤗
Yesima_09 efruzebrar_ Bende 38+2 de olacağım nasipse. Benim arkadaşım normal doğumla 38. Haftasında doğurdu bebeği çok sağlıklı illa 40.hafta da mı doğuyorlar sanki gerçekten herkes doktor kesilmiş
efruzebrar_ Busecnr40 valla millet herşeyi biliyor sanki 🤭 zaten 38. Hafta erken olsa hiç bi doktor bu riski göze almaz diye düşünüyorum burada yorum yapan arkadaşların hepsi aynıymış 🤗
efruzebrar_ a_burcu_bur bencede doktorda aynısını dedi o zaman normal doğuma alalım seni ne gerek var sezeryana diyor 😂😂
efruzebrar_ marbling10 sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🤗 bencede hamilelikte sorulan sorular doğumdan sonra sorulan sorular eleştiriler akıl vermeler bizleri yıpratıyor 😊
Durubatu efruzebrar_ kızım 38+4 te doğmuştu sezeryanla çokta saglikliydi benimde annem erkenden aldınız çocuğu diye söylenmişti 🙄 sonuçta çıkacak ordan bigün😄
efruzebrar_ Durubatu valla annen bile olsa söylüyor hatta önceden sezeryan mı vardı ne riski normal doğur gitsin diyorlar 🤣🤣
ege_ayaz_mom efruzebrar_ hayır canım benim sen hiç kafana takma etrafın dediklerine yavruna kavuşmanın karnındaki son günlerinin tadını çıkar hayırlı doğumlar şimdiden🤗💕💕