• Doğum
  • Sezaryen Doğum Yapanlar ve Yapacak olanlar 🤔

efruzebrar_ ay yok artık yaa, normal doğumdan ne farkı kalır ki o kadar bekledikten sonra. Okuduğum ve duyduğum çoğu kişi 38 sonrası olmuş zaten. Millet çok biliyo. Doktordan iyi biliyorlar tabi 🤦🏻‍♀️😂

Burcuckmk aynen öyle valla normali beklesek sonuna kadar bekliyoruz 😊 planlı sezeryanda doktor uygun gördüğü tarihe veriyor ama kimseye derdimi anlatamıyorum 🤭

Bilgeblt teşekkür ederim 🤗 hamileyiz insanı tedirgin ediyorlar valla 🤭

Aysena evet genelde 38 ve 39 a gün veriyorlarmış 🤗 sağolun yorumunuz için 🤗

efruzebrar_ ben mecbur 36. Haftada sezaryen olacağım. Bu erken ya da geç denebilecek bir durum değil. Doktorun bebeğin sağlığına göre verdiği bir karar. O yüzden sorgulamaya gerek görmüyorum.

efruzebrar_ genellikle 38. Haftada oluyor sezaryen 2. Doğumun olacak 39. Haftaya kadar beklesin diyorum. 38. Haftada bebek gelişimini tamamlamış oluyor zaten

efruzebrar_ 37den sonra Doğum olursa sıkıntı olmaz die biliyorum bende 39+2de olucam doktorum 38i tamamla dedi 40.hafta sezeryan için cok geç o haftaya kalmaz ağzı olan herkes konuşuyor siz doktorunuza güvenin

tugbade teşekkür ederim yorumunuz için 🤗 sağlıkla doğar inşallah bebeğiniz 😍benim kasılmalarım oluyor diye 38 e verdi sanırım günü 🤗

Alone aynen canım benim bizim bebekte biraz iri birazda kasılmam oluyor bizim doktorda riske atmak istememiştir ama kimseye anlatamıyorsun valla bunu 🤗

canserko aynen bende öyle biliyorum ama 38 de alan doktorun doktorluğundan şüphe ederiz falan diyorlar beni de tedirgin ediyorlar 🤗

efruzebrar_ canım 37den sonra normal kabul ediliyor genelde 38de sezeryan yapılıyor bir sıkıntı yokSa oyuzden sen kimseyi dinleme benimde doğum sancım var 34 haftalığım 37ye kadar beklese yeter dedi yani normal çocuğun sağlığı kilosu önemli

efruzebrar_ Bende 38+2 de olacağım nasipse. Benim arkadaşım normal doğumla 38. Haftasında doğurdu bebeği çok sağlıklı illa 40.hafta da mı doğuyorlar sanki gerçekten herkes doktor kesilmiş

Busecnr40 valla millet herşeyi biliyor sanki 🤭 zaten 38. Hafta erken olsa hiç bi doktor bu riski göze almaz diye düşünüyorum burada yorum yapan arkadaşların hepsi aynıymış 🤗

a_burcu_bur bencede doktorda aynısını dedi o zaman normal doğuma alalım seni ne gerek var sezeryana diyor 😂😂