Alii islimm__66 ye cnm yemeğini tabi eşlerimiz biraz oo yönden tepkili oluyorlar ama inanki bizim için yavrularımız için sende yemeğini ve sağlıklı beslen cnm ⅔ günden birşey olmaz yani gelişimi geri sayılmaz
Gulnur26 Hayvansal ürünlerin hazmı zordur. Uzmanlar abartmayın diyorlar. Yatmadan hemen önce bişeyler tüketmeyin bu sadece sizi rahatsız eder gün icinde meyve sebze tüketin en faydalı olanı budur. Ekstradan size de kilo yapmamış olur.
islimm__66 Alii urfalıyım ama Yozgat’a gelin gittim şimdi Mersin’de yaşıyoruz eşimle görev yeri burası ailemi göremiyorum bir yıldır gelemiyorum da 😔 nasıl özledim oraları
minikask35 islimm__66 cicibebe canım marketlerde var sütun içine dogra mama gibi çok güzel oluyo zaten 😊
AcarH islimm__66 19+6da detaylı ultrasona girdim 332 gr demişti doktor🙄 forumda bebeğe kilo aldıran besinler diye başlıklar var bende araştırma yapmıştım kaşar peynirini tavsiye eden de çok. Tabi hepsinden önemlisi düzenli ve güzel beslenme:)
islimm__66 AcarH evet dün doktor da bana kaşar peynir yoğurt süt pekmez ye dedi 🥰 işte hani ilk gebelikte insan herşeyde tedirginlik yaşıyor 😊