islimm__66 Kızlar mrb dün doktor dedi ki bebek 370 gram şuan 21+5 oldum 21 haftalıkken sizde kaç gramdı😒
Alii islimm__66 şimdi normal ama kilosu normalde 7 ci ayda başlar kilo almaya cnm şimdi sıkıntı yapma kendine sadece sağlıklı beslen düzelir öyle
Burcu_NFUE islimm__66 yemene içmene dikkat edersin toparlar kilosunu . Bebeğe en çok kilo aldıran muz ve kaşar peynir bir şey daha vardı ama şuan aklıma gelmedi kuzum
Alii islimm__66 cnm bal tahin kuruyemiş meyve süt yoğurt peynir tuket bol bol tabi ben böyle diyorum ama ben sürekli bunları yiyen birisi değilim herşeyde bir vitamin var diyorum herşeyden yiyorum sadece oo söylediğim besinleri tüketmiyorum yani
islimm__66 Alii anladım doktor öyle diyince elimde biraz kızdı sen yemiyorsun diye çocuk kilo almıyor falan dedi
Burcu_NFUE islimm__66 pekmezin kan yapar diye söylentisi yalan kuzum aklında bulunsun . Tahin pekmez deli gibi kilo aldırıyor ve şeker yüklemesinden başka bişey değil 🌝🌝
Alii islimm__66 ye cnm yemeğini tabi eşlerimiz biraz oo yönden tepkili oluyorlar ama inanki bizim için yavrularımız için sende yemeğini ve sağlıklı beslen cnm ⅔ günden birşey olmaz yani gelişimi geri sayılmaz
Fetfet Caninizi sikmayin onunuzde cok uzun zaman var,yiyebildiginiz herseyi yiyin ama geceleri yatarken ozellikle muz ve sut yerseniz faydasini gorursunuz..
minikask35 islimm__66 muz ,süt ,kaşar peyniri bunları ye bol bol birde bebe bisküvisi de kilo aldırır diye duymustum
minikask35 islimm__66 cicibebe canım marketlerde var sütun içine dogra mama gibi çok güzel oluyo zaten 😊