Mehtapakgl Atesbeyinannesi yok valla 😁 kontrol diye gittim aaaa baktım bizim oğlan geliyor. Nst de şancı çıktı 80,90,100 bende hiç bişi Yok 😁 bu hamilelikte hissiyat olayı derya deniz… Her şeyi her an hissedebiliriz 😁
Atesbeyinannesi Mehtapakgl ay ben de şu an kontrole gidiyorum hadi inşallah bakalım 😂 dün geceden beri de sancı var ama ishalim 2 gündür onun sancısı da olabilir diyorum kendime herkes ishal doğum belirtisi diyor ama bakalım 🤷♀️😂😂
Serapveminikleri Elif95Kuzey Aynen öyle 😂kız hasta bakicilar kötü orda 🤭ama tabi srn cevap vereceksin ki kendilerini bir b.k sanmasınlar
Elif95Kuzey Serapveminikleri ebe hemşire doktor iyi olsun güzel bir doğum olsun da hasta bakıcı on hakkından gelirim 😂😂
Tugba_13 Atesbeyinannesi bu düşünce bende de var 🤦🏻♀️ Cumartesi günü nstde düzenli sancım çıktı ama ben hiçbir şey hissetmiyordum. O günden beri ya ben anlamazsam ya kasılma zannedersem ya yalancı sancıyla karıştırırsam diye geçiriyorum tüm zamanımı 😖😂
Atesbeyinannesi Tugba_13 valla benim de aklımdan hiç çıkmıyor hastanemde biraz uzak az önce doktora söyledim merak etme sancı hissetmesen bile suyun gelir o zaman gelirsin korkma dedi
Tugba_13 Atesbeyinannesi ben o konuda şanslıyım, hastanem evimin direk karşısı arada bir yol var sadece, doktor molaya çıksa camdan görüyorum ama bu endişeye engel değil 😂 hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah, anca o zaman rahatlayacağız 🙏🏻🥰
Serapveminikleri Elif95Kuzey Aynen bende geldim 😂kız gelmiş diuor hastane bezini neden koymadin çantanq ben daha çatalda can çekişiyorun dikişlerim var dedim sen ne diyorsun ya git iyi bak bakmadığın için görmemişsin neyse sonra cataldan hadi in in çabuk diyor ne acelen var b ile bu halimle sana kosayim mi dedim yok hani başka hasta alınacak ondan diyor olabilir ama ben sabret dedim baktım bisi demedi ebr çok iyiydi ama ve hamileydi
Aminegul Atesbeyinannesi hayir 1 gün önce fayimlara iftara davetliydim. Ne hikmetse ama o gece uyuyamadim saat tam sabah 5 di okadar uykum gelmistiki esime kaldirdim sen ise git ben bugpn hic uyuyamadim uyumak istiyorum dedim. Tamam dedi lavaboya gitti bende yataga girdim o anda suyum geldi ve ben uykusuz uykusuz dogum yaptim. Dogum yaparkende düsünüyorum bebek doğsada uyusam diye ayy gülüyorum simdi kendime
Atesbeyinannesi Aminegul bazen uyuyamadığım zamanlarda ben onu düşünüyorum ya doğum başlarsa uykusuz uykusuz nasıl dayanırım diye 😂😂