madame Hic oyle bir hisse kapilmadim 😄 hatta 38. haftaya geldim dogum yaklaşıyor diye bolca Çarşı turu yapıp merdiven inip cikmistim aynı günün gecesi ummadık zamanda geldi suyum sabahına da sezeryan ile kızım 😄 simdi 2.bekliyorum tabi daha 123 gun var 😍
Atesbeyinannesi madame ben 2 haftadır haftada 1 merkeze doktora gidiyorum her gittiğimde evin eksiklerini halledeyim diyorum en az 15 bin adım atmış oluyorum eve gelene kadar adım sayardan bakıyorum bir de Amasya dağ tepe bildiğiniz hep yokuş çıkıyorum yani akşam diyorum ki tamam bugün kesin doğuracağım ama yok tık yok 😂😂
Serapveminikleri Elif95Kuzey ilk gittiğimde ebe Altan muayne etti sonra Dr ult. Baktı ondan sonra ebe geldi ama Dr da arada geliyordu ne yaptın gibi
madame Atesbeyinannesi ama benim ondan önceki gün nisanim gelmisti doktora gitmiştim bana daha senin doğuma var diyip randevu tarihimi de ertelemisti😂😂 sonra ne oldu benim kizce bayrami bizle gecirmek istedi ve geldi🥰
Serapveminikleri Elif95Kuzey ozaman kim nobetciysr o orda oluyor cnm ben pazar günü gittiğimde Gökhan vardı
Elif95Kuzey Serapveminikleri işte bu kötü sanırım kendi doktorun biliyor ya sonuçta seni o takip ediyor daha iyi ama amaaaannn ben biraz pimpiriğim sanırım 😂🙈
Serapveminikleri Elif95Kuzey Devlette o biraz zor cnm randevu bile alamıyorsun aynı Dr dan ya takip pek önemli dgeil cnm o an mesela ben Sevcana gittim en son bana bebeğin kilosu 3100 dedi ama doğum Yapmadan ult baktı Dr 3600 dedi ve öyle doğdu yani düşün
Elif95Kuzey Serapveminikleri benim xehirlenmem var internetten randevu alamıyorum ama sabah gidiyorum erkenden biliyor zaten beni o takip ediyor görüyor beni bi kağıt veriyor elime kayıt ysp gel diyor öyle öyle her hafta gidiyorum
Serapveminikleri Elif95Kuzey son haftalarda sabah gidince evet randevu alınabiliyor ama doğuma girmedikten sonra fark etmiyor şahsen cnm ☺️
Boncukgiller003 Atesbeyinannesi iki gündür bende çok duygusalm. Sürekli ağlayasım var ve çok stresliyim. 39 haftalığım. Hergun yürüyüş yapıyorum sguat hareketi yapıyorum merdiven inip çıkıyorm pilates topunda hareketler ediyorum hareketli olmama rağmen bebek doğmuyo
Atesbeyinannesi Boncukgiller003 ben onları yapmak için yarını bekliyorum benim bebeğim iri bebek yarın doğumu konuşacağız eğer sezaryen derse onları boşuna yapmış olmayayım diyorum 🙈🤣🤣
Boncukgiller003 Atesbeyinannesi 39dan sonra ne kadar faydası olacak 🤷🏼♀️ ben 36dan beri yapıyorum daha 2cm açılma yok 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Atesbeyinannesi Boncukgiller003 olduğu kadar artık 😂😂 ben araştırma hastanesine gidiyorum doktorum doğum başlayana kadar çatı muayenesi yapmıyor ya
Atesbeyinannesi Boncukgiller003 olduğu kadar artık 😂😂 ben araştırma hastanesine gidiyorum doktorum doğum başlayana kadar çatı muayenesi yapmıyor ya
Boncukgiller003 Atesbeyinannesi bende araştırma hastanesine gidiyorum özel profesör hocaya muayene oluyorum ücretli 😊 kazasızca kavuşalm inşallah 🤗💕
Atesbeyinannesi Boncukgiller003 bizim burada öyle değil maalesef keşke özeli olsa doktorların ama normal devlet hastanesi gibi sadece daha gelişmişi 🤗 amin inşallah bir an evvel 🥰🥰
Serapveminikleri Elif95Kuzey Aynen öyle 😂kız hasta bakicilar kötü orda 🤭ama tabi srn cevap vereceksin ki kendilerini bir b.k sanmasınlar