Evindarr kelebeklerdeniz23 aynen ılık duş biraz olsun rahatlatıyor. Eşim de yazııık akşama kadar çalışıyor sırf uyuyayım diye o yorgunlukla masaj yapıyor kıyamam 🤗
Elifgrgn Kiraz3364 bu tam olarak ben 😄uzun zamndır bu şikayetlerim var uyumak artik haram yaniii dunden beri 2 3 saatlik uyku var gözümde sadece düşün yalniz ben 34 olacağım yarin şimdiden sende boyle başladıysa vay haline Allah yardimcin olsun bacım 🤲🏻🤲🏻😊
12oe Kiraz3364 bende sizinle aynı haftalarda öyleydim ne yazık ki. Şimdide karnımın sertleşmesinden oğlumun bi yere toplanmasından yatamıyorum. Öğlen bende uyuyamıyorum normalde ama bu aralar herhalde ağırlaştığım için uyuyakalabiliyorum ☺️Naçizane Sizde isterseniz deneyin bi yatmayı çünkü gerçekten iyi gelebiliyor
Melisdem Kiraz3364 bende öyleydim şimdi ise 37 deyim uyuyamıyorum iyice ağırlaştım sola yatıyorum uzun süre olunca uyanıyorum ayaklarım kollarım uyuşuk sol kalçam ağrı içinde , sağa dönüyorum ( dönmekde ayrı bir dert)aynı şeyler yine yani uyku yok 😣
Birkuzucukbeklerken Kiraz3364 zor uyumayı bırak uykularım haram sanki gece boyunca 4 5 saat uyusam dua ediyorum sabah da uyanamıyorum geri çalıştığım için çok zor oluyor🙄
Hilalkorkmaz Kiraz3364 ben gerçekten ağlıyorum bu yüzden uykum var uykuya geçemiyorum sinirden baa agrısından ölücem hele wcye kalkıyorum sonrasında hiçten uyuyamıyorum
Kiraz3364 Hilalkorkmaz ben de senin gibiyim wc ye klkyrum sonra dal dalabilirsen uykuya . Çok kötü bir durruum
Kiraz3364 iremakar35 hiç deliksiz uykuyla uyanmiyrum ya bir kaç gündür ne tarafa yatsam sıkıntı basıyor uyuyasiys a çile cekiyorum
Evindarr DilekDogan78 inanamayacaksın galiba ama ister istemez en sonda sırt üstü yatmak zorunda kalıyorum çok sıkıntı çekiyorum anlayacağın 😣
DilekDogan78 Evindarr bende öyleyim işte sırt üstü dalacak gibi oluyorum uykuya ama bu seferde eşim farkediyor düz yatma diye uyarıp duruyor gece olunca sinir oluyorum gündüzde hiç uykum olmuyor 🥺😫
Momocuk-48 Kiraz3364 yüzüstü aşığı olduğumdan uykularım bölünüyor yüzüstü uyumak istiyorum bazen yatıyorum unutup uyku sersemi pıt pıt vuruyor uyanıyorum 😏sinir ediyor buda beni uyanmak yani
Kiraz3364 Momocuk-48 ayyy yatma kız bir şey olur birde ben de çok yatmak istiyorum ama zaten rahatsız oluyor o durumda anca sol sağ yatabiliyorum en rahat ettiğim sol tarafım benimde
Momocuk-48 Kiraz3364 artık yatamıyorum malesef hareket etmeye başladı uyku arası yattığım zaman uyandırıyo sanırım rahatsız oluyo