Elif3425 2609nrgl bende aynı şeyleri yaşadım kürtaj olduktan 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim her şey güzel olur hiç merak etmeyin umut dolu olun dua edin
Alone 2609nrgl iki kayıptan sonra bende kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı bu gebeliğimde iğne kullanıyorum kan sulandırmak için. Bu sefer de yaşıyor gelişimi güzel ama down sendromlu diyorlar 😞
2609nrgl Alone bencw hic üzülmeyin sown sendorumlu denilip normal doğan cok bebek var hem o da cok ozel bi durum gönlünüzü feerah tutun
112Zeyno- 2609nrgl bende yaşadım aynısını suan 34 haftalık hamileyim Rabbim nasip eder inşallah pıhtılaşma sorunum vardı oksapar vuruluyorum ben
2609nrgl 112Zeyno- peki ozel hastanede falan tsst fiyati nedir biliyormuaunuz yada devlette yapiyorlami
Alone 2609nrgl nifty(fetal DNA ) yaptırdım cnm orda da öyle çıktı bi de amniyosentez yaptırdım sonuç bekliyorum ona göre kesinleşecek allah büyük vardır bir bildiği napalım. Sadece doktorların tavrı beni çok yoruyor o kadar acımasızlar ki
Berika18 2609nrgl kimyasal gebelik olduğunu nasıl anlıyorsunuz benimde testim pozitif çıktı adetime 5 gün var da