bngs_irem 29+2 haftalığız ve resmen hamileliğimin ilk dönemlerine dönmüş gibiyim bir haftadır hep bi uyku istediği halsizlik sürekli yatıyorum enerjim çekilmiş gibi😞😞 sizlerin nasıl gidiyor
Nur000 bngs_irem 32 haftaligim bulantilarim geri geldi hiç bisey yapmaya halim yok. Daha yıkama ütüleme hastane çantası hazırlıklarına girismedim biri yardıma gelsin 🤭
momlove1 bngs_irem bu saatlerde özellikle tatlı bi uyku çöküyor banada :) hep bitkinim bisey yapasım yok ama uyumamaya calısıyorum yoksa gece sabaha kadar nöbet tutuyorum resmen
Asyaayaz1 28 den beri (şuan 32+3) üm fok balığı gibi geziyorum günden güne daha fena oluyorum bu yüzden bugun hastahane çantamı hazırlıcam 🤦🏻♀️
Asyaayaz1 Nur000 başlamalısın yoksa çok zorlanırsın temizlik için kendiniz yapmadıysanız aileden yardım edicek birleri varsa onlara yaptırın yıkama ütü işini bir iki günde bitirirsiniz
Birtane2307 Nur000 aynen bende bugun baslayacam bilen varsa acaba beyaz zibinlar ve renkli kiyafetleri ayni makinada yikayabilir miyim
bngs_irem Birtane2307 ben hepsini aynı makinede yıkadım kısa program da sadece iyice koyu siyahları ayırdım
Beyzanur_54 bngs_irem ah aynı bende öyleyim halsizlik bide baş ağrısı kan ilacı içmesem hiç duramıcam ayakta🥺
Asyaayaz1 depsizoo komşudan aldım benimkini servise göndericem bi iki parça kaldı devam edip çantayı hazırlıcam🤦🏻♀️
Birtane2307 Asyaayaz1 bende oyle yaptim renklileri ayri beyazlari ayri yikadim duru granul ile siz ne ile yikiyosunuz
Deletedmom23234 bngs_irem O da doğru çatı ve bel ağrısı insanı öldürüyor panda gibi yuvarlanıcam artık diye korkuyorum vallahi 😅