Hat90 Minaveannesi123 Minaveannesi123 Mina adında bir alt coin çıkmış canım benim eşimde bu ara ona yatırım yaptı 10 kat çıkarsa oda Mina koyacağım diyor :)
Lokumunannesii [silindi] cinsiyet belli değil ama kız olursa meyra ismini istiyorum anlamı çok güzel🌸
Mom54544 [silindi] bizimde belki değil her gün degisiyo 😊 eşime kalsa daha 3 4 ay varmış karar verilirmis ruhsuz öküzüm benim 😂ama şimdiye kadar geçen isimler Asel Öykü , Asel Lina , Esila Güneş , özüm mira 😊bide bunların birbiriyle karışık halleri 😊
DeryaKarakus Aysegul354 benimde eşim çok istedi Ela olmasını bende onu kırmak istemedim. İnşallah sağlıkla doğar bebislerimiz
Aysegul354 cemreninannesi67 cinsiyetimiz belli değil kiz olursa bende cemre düşünüyorum eşimde ela:) kimkimi ikna ederse artık :))
cemreninannesi67 Aysegul354 bende deren veya derin istiyodum eşimin adıda Emre kaybeden ben oldum tabikide eşimin istediği oldu etfarımızdaki herkeste cemre ismini beğenmişti 🙈🥰
Mucizebebekannesi [silindi] cinsiyetimiz belli degil ama isimlerde netiz 😊kız olursa ☺️Ayşe mira veya aişe mira saglıkla gelsin bütün bebişler 🤰🏼