Babyjo Havvanur42 evet yani hep aş erdigim seyler rutinim hep ayni sqbah haşlanmış yumurta 1 tane unonun tam bugday kucuk ekmegine bol kasarli tost bol tahinli pekmez peynir domates vs oglen muz ve 200 ml sut aksam ustu yogurt hurma ceviz kayisi findik vs aksam ne yemegi varsa 9 10 gibi 300 ml kocamannn bi bardak sut hep boyle yaptim 🤗
Havvanur42 Babyjo maşallah benim bebeğim zayıfmış bir haftadır dikkat ediyorum yediklerime inşallah kilo alir :)
Babyjo Dilberlila hep duzenli beslendim vallahi hatta doktor simit pogaca yemiyormusun dedi vallahi tadini unuttum🤣
Dilek33 Havvaoz bakalim haftaya cumartesi günü tekrar gel dedi o zamana ne kadar olacak bakalım önemli olan sağlıklı doğsun başka birşey istemiyorum doğduktan sonra alır kilosunu
Aysnn3705 Cansu_okan bn pazartesi gittim 30+6 da 1700 dedi hftaya Çarşamba tekrar gitcem bakalım 9 günde ne kadar daha alacak merak ediyorum
Melikemurat Dilek33 bnm de 36 5 de 2575 di canm bizim de az 🥲sağlıklı olsun da tek önemli olan o canm
Burcuseyy Melikemurat bana öyle dedi bilsem anlamadım bende birde 1 haftada 600 gram.almis nasıl olabilir anlamadım bence yanlış ölçtü. Birde o 1 hafta benim en stresli olduğum düzgün yemek yemedigim bir haftaydi
Melikemurat Burcuseyy olabilir canım bnde aynı aralıklarda farklı doktora gittimde aynı demediler ıllakı oynuyor doğunca da oynuyor sağlıklı gelsinlerde artkk tek duam ♥️🧿
Yalnizanne97 Benimde 34+5te gittiğimde 2280di bana çook az geldi ama doktorum normal dedi , tabiki sağlıklı olması önemli olan ama içten içe üzülüyorum besleyemiyor muyum diye