AnnelikHayali Defnenaz 30 ovulasyon testi ve iki gebelik testini Ebru hanımdan 80 liraya almıştım ben.
sumlifee Defnenaz instagramda bir gebenin günlüğü var ebru abla ordan almıştım yumurtlama günlerini gerçekten çok doğru gösteriyor
Nehir-Poyraz Defnenaz evet canım kesin sonuç veriyor takibinide yapıyor ve her konuda yardımcı oluyor Sağolsun❤️ Ben geçen ay kaldım hamile ama kimyasaldı bu ay yine denedik bakalım nasip
Silvergirl Defnenaz ben 2 kez hamile kaldım ovulasyon sayesinde canım, onu mu denemeye karar verdiniz doktora gidicez bu hafta demiştin?
Silvergirl Defnenaz https://m.n11.com/urun/laboquick-ovulasyon-testi-2-test-x-15-paket-gebelik-testi-2-test-ultra-erken-gebelik-testi-1-test-1722548 ben burdan aldım, hatta tavsiye ettiklerimden hamile kalanda oldu. Eğer yapıcaksan ben sana anlatıyım nası olacağını
Kntrci Defnenaz https://instagram.com/minnakkurabiyelerrr?utm_medium=copy_link bu siteden alabilirsiniz ben 2. Ayımda hamile kaldım 🤲
Asil28 Defnenaz instagramda minnakkurabiyelerrr sayfası var oradan alabilirsiniz. Testleri hem çok hassas hemde çok uğurlu. Sayfayı takip edince ne demek istediğimi anlayacaksınız. Sayfa sahibi mesajlarınıza cevapta veriyor. Şiddetle tavsiye ediyorum.
U-E Defnenaz ovulasyontakipçiniz diye instagramda bi sayfa var yüksel yıldıza ait ben onun takipiyle ilk ayda gebe kaldım yumurtlama zamanım geç oluyormus bilmiyordum sağolsun o hergün takip etti beni ilk aydan gebe kaldım
42esra Defnenaz Merhaba canim Instagram da @birgebenungunlugu sayfası var Ebru Ceylan ben onun testlerini kullanıyorum. Hem uygun hemde ebru abla çok güzel bilgiler paylaşıyor ve her zaman yardımcı oluyor bı bakabilirsin
Gizm95 Alparslanvealmilam arkadaşlar ben kullandım Instagram’da ovulasyon takibi_2019 diye birde minnak kurabiyeler diye sayfalar var oralardan alırsanız hergun bilgide veriyorlar
nevamm1 Defnenaz ben trendyoldan aldım çok hızlı geldi 1 gün sonra certain marka içinde ikitane gebelik testi vardı surelab marka içinde 40 adet vardı 90 TL ödedim çok memnun kaldım kullandığım ay hamile kaldım zaten özellikle gebelik testi çok iyi normal kaset test olmasına rağmen adetime 7 gün kala gösterdi gebeligi darısı başına inşallah en kısa zamanda 🤗❤️
Defnenaz Kızlar instagramdan almak istemiyorum ya. Ben instagram sayfalarına hem güvenmiyorum hem de adım bilindin istemiyorum.hesabım yani. Çevrem geniş. Ne bilim hoşlanmam falan. Trendyolda da söylenilen markalarda bozuk çıktığı yazıyor? Napıcam?
Defnenaz Nehir-Poyraz adres bilgisinde çıkacak ya canım. Ondan dedim. Peki kadınlar her ay yumurtluyor mu?