Defnenaz Arkadaşlar ovelasyon hakkında bilgim yok. Yumurtlamayı takip için alacagım ama güvenilir bir site vs önerebilirseniz sevinirim.
Miniktosbaa Defnenaz gittigidiyor’dan aldım çok memnun kaldım tavsiye ederim markası CERTAİN alirsanız
Boncuk123 Defnenaz instagramda Emel K diye biri var . Hem uygun hem güvenilir. Birde takip yapmana yardımcı oluyor. Ben iki kere aldım ikisindede hamile kaldım . Deneyin derim
Zeysezer Defnenaz ben instagramda bir gebenin günlüğü sayfası Ebru hanımdan aldım çok da memnun kaldım ve gebeyim
Boncuk123 Alparslanvealmilam instagramda Emel K diye biri var ondan aldık ikisindede hamile kaldım. Testleri hem güvenilir hem uygun deneyin derim. Ayrıca takip yardımıda yapıyor
Gizm95 Alparslanvealmilam arkadaşlar ben kullandım Instagram’da ovulasyon takibi_2019 diye birde minnak kurabiyeler diye sayfalar var oralardan alırsanız hergun bilgide veriyorlar
KubraAydin İnstagramdan Ebru ceylan dan alabilirsiniz birgebeningünlüğü sayfanın adı bende kullanıyorum ve herkes çok memnun
sdmr20 İnstagram birgebeningünlügü diye bi sayfa var ordan. Bayanın ismi Ebru Ceylan güvenilir biri sayfayı da takip edebilirsinZ gebelik ile ilgili güzel öneriler var.
Nerminnur-1 Kızlar ben ovulasyon ile hamile kaldım bu ay . İnstagram da minnak kurabiyeler diye bi sayfa var oradan aldım ve çok hassas testler hemen gösteriyor şiddetle tavsiye ediyorum
mineirem Instagram @Birgebeningunlugu den aldım ve ilk yaptığım ay hamile kaldım 8 aydır deniyorduk olmuyordu
Aycicegim Defnenaz instagramdan minnak kurabiye den çok almıştım güvenilir bir sayfa.. Arkadaşımda tavsiye ettim oda aldı sorun yaşamadı. tabi bana nasip olmadı sonra tüp bebek yaptım çok şükür tuttu
AnnelikHayali Defnenaz 30 ovulasyon testi ve iki gebelik testini Ebru hanımdan 80 liraya almıştım ben.