ayberkay32 HasibeBurhan12 35de benimde hiç almamış gözüküyordu 36da gittiğimde 450 gr almıştı Bakalım haftaya kaç olacak
HasibeBurhan12 ayberkay32 ultrasondan kaynaklı dedi doktor sizin öyle oldu galiba 2 haftanın artışını görmüş gibi olmuşsunuz inşallah benim de öyle olur
MM0106 HasibeBurhan12 bize de bastan bacak boyu uzun diyordu hep 32 haftada haftasıyla uyumlu dedi 32den sonra da hep bacak boyu kısa diyor kısa boylu olacak diyor
HasibeBurhan12 MM0106 valla ben anlamadım bu işten doğurup gözümün önünde durdurasım var kapalı bir kutunun içinde hergün bi endişe
Rabis01 HasibeBurhan12 benm doktorum bana son haftalarda gelisimi olmaz dedi kilo konusunda ben inanmamistim belkide dedigi gibidir o yuzden sizinkide almiyordur
MM0106 HasibeBurhan12 aynen canım vallahi kapalı kutu çok şükür Allahın izniyel haftaya bugün kucağıma alacağım inşAllah🤲🥰
Gamzeakd HasibeBurhan12 37. Den sonra kilo alımı yavaşlıyormuş canım . Merak etme sıkıntı yoktur olsa söylerdi doktor 🥰
HasibeBurhan12 Gamzeakd öyleymiş artık bizim doktor söylemedi aydınlatmadı bi bende bir sıkıntı var sandım