byz12nur sosi5 inşallah ya inşallah sabrım kalmadı çünkü artık 50 gün oldu ama nasıl geçirdim o günleri bi ben bi allah biliyor
byz12nur sosi5 rabbim bi an önce kavuştursun diyorum dokunamadım kokusunu bile bilmiyorum ama yok böyle bi özlem
Maviyesil121212 byz12nur Allah kavuştursun insallah bir an önce. Benim doğum yaptığım hastanede gördüm 26 hastalıkken doğan bebek ve 3 yaşındaki hali. Hiç erken doğmuş gibi değil yaşıtları nasılsa aynen öyleydi çocuk. Günümüzde imkanlar cok gelişti bebekler zaten cok güçlü. Hiç sıkmayın canınızı dua edin bol bol
byz12nur Maviyesil121212 amin inşallah biliyorum herşey güzel olacak ama gün geçtikçe daha çok zorlanıyorum alışılmıyor
byz12nur sosi5 yok vermedilr daha malesef doktor pandemiden dolayı dedi daha yeni makinadan ayrıldı 1 hafta oluyo fanus içi oksijen alıyor işte
Deniz1990 Allah yar ve yardımcınız olsun okudugum kadarı ile iyiye gidiyormuş. Her şey yolundadır umarım. Rabbim biran önce sağlık sihat versin kavuştursun inşallah canım. Ben takipteyim ve güzel haberlerini bekliyorum.
sosi5 byz12nur ya peki şapka falan istediler mi kuzum onu rica et bari kokusu siner en azından koklarsin özlemin diner biraz 😔
Halime25 byz12nur oksijen desteğini kestikten sonra isterler kuzum şapka zıbın falan bu arada bebişin nasıl bende bizim cimcimelerle uğraşmaktan uzun süredir yazamadım sana
Halime25 byz12nur oksijen desteğini kestikten sonra isterler kuzum şapka zıbın falan bu arada bebişin nasıl bende bizim cimcimelerle uğraşmaktan uzun süredir yazamadım sana
byz12nur Halime25 fanustan oksijen alıyor vücudunda kablolar yapışık olduğu için istememişlerdir daha bir hafta oldu makinadan ayrılalı çok şükür şuanlık kötüye giden bi durum yok yanı kilo alıyoruz yavaş yavaş sizinkiler nasıl
byz12nur Halime25 bi ara fanus içine geçtilrr sonra entübe oldu bu ara burundan solunum desteği alıyo hiç belli olmuyor kilo alıyoruz işte