Firstlady byz12nur cok sukur🙏🏻❤️InsAllah guzel olucak🌹 ben de takip ediyorum sizi. En kisa zamanda saglikli bir sekilde evinize donersiniz InsAllah ❤️
sosi5 byz12nur kuzum cok sukur iyiye gidiyorlar evime dönmek zorunda kaldım hemsireler iyiye gidiyor diyor cok sukur sen nasılsın bebegin nasil kuzum
byz12nur sosi5 iyi ya şükür bende iyiyim bizde de kötüye giden bi durum yok çok şükür kilo alıyoruz bazen veriyoruz hala entübe
sosi5 byz12nur yq evet vermeleri beni mahvediyor bazen öyle bi alıyor ki oh diyorum sonra veriyor cok üzülüyorum su an kaç o kilosu kac gü oldu dogum yapalı kuzum
byz12nur sosi5 1230 47 gün oldu vermeseydi 1500 olmuştu şimdiye makinadan ayırmışlardı en son inşallah hala öyledir
sosi5 byz12nur yaa hangi hastanede kalıyor hastane kuralı mi bu şekilde kuzum bende evime döndüm memlekette dogum yapmistim 6 gündür göremiyorum 😔
byz12nur sosi5 izmit konak hastanesi sanırım öyle napalım bunada şükür bazı hastanelerde hiç göstermiyolarmış
byz12nur sosi5 ya çok şükür makinadan ayrıldık fanustan oksijen alıyor 6 gündür falan 1 haftadır kilo veriyordu 1340 gr oldu bugün sizinkiler ne kadar oldu
sosi5 byz12nur cok sukur kuzum benimde kucuk oglum 1675 gram olmuş büyük oglum 1635 cok sukur rabbime az kaldi kuzum az kaldı kavuşacaz insallah
byz12nur sosi5 inşallah ya inşallah sabrım kalmadı çünkü artık 50 gün oldu ama nasıl geçirdim o günleri bi ben bi allah biliyor