Dua Hhande ben de aynıyım sizinle pek sıkıntım yok çok şükür şu ara geceleri tekmeleri biraz acıtır gibi oluyor 😊gr bilmiyorum iki hafta önce gitmiştim inşallah sağlıklıdır hepimizin bebekleri
Betus93 Hhande benim siddetli kasilmalarim var. Bebek bir bolgede toplaniyor ve agrisindan nefes alamaz oldjm
MerveMustafaKaraku Hhande 24+2 de gittiğimde 800 gr dı minnağım. Şeker yüklemesi yapıldı aynı gün herşey yolunda çok şükür. Erkek olcak bebişim. Şu an 24+6yız. Hayırlısıyla ve özlemle yolunu gözlüyoruz
Skdag Hhande Biraz fazla protein tuketiyorum sanirim tam bir et obur oldum desem yeridir özellikle de kuzu eti.Bir de hergün muhakkak bir avuç ceviz,badem ve 1 muz yiyorum.
NurEymen Hhande Bol bol meyve tüketin Özellikle muz. Börek poaça tarzı hAmur işleri ve kaşae peynir bebege çok güzel kilo aldırıyo
Gizemturan Betus93 dün kontrolümde aynısını doktora söyledim nefesimi kesito diye kalsiyumla magnezyum verdi doktoruna danış istersen
yagmuryilmaz Hhande bende 24 haftalığım ve benim de rahim ağzımda kısalma olduğu için erken doğum riskim var. Senin riskin neden canım?
Skdag Hhande rica ederim canım ne demek.Suan bebeğin değil de kendi kg Larımı düşünüyorum ben, nasıl vereceğim diye🤔🤔🤔
Pregnatwins 22+5 günlüğüz pazartesi detaylı ultrasonunumuz var. Karnım acayip büyüdü ve daha yolumuz çok 🤦🏻♀️
Hhande yagmuryilmaz benimde rahim agzinda kisalma var canım 21 haftadan beri malesef çok korkuyorum ne kadar kisaligin
eCeCik Bende 22+2 iken bebeğim 491 gr dı bakalım bu ay sonu ne kadar olacak bebek biraz küçük demişti doktor şimdi biraz daha dikkat ediyorum yediğime içtiğime
Skdag Hhande 58 kg ile hamile kaldim 11 kg aldim 24.haftamdayim 😑Inş verebiliriz kglarimizi.Siz kaç kg aldınız?
yagmuryilmaz Hhande benimde 20. Haftadan beri... iki hafta önce gittiğimde 27 mm di senin kaç mm canım?
eCeCik Hhande bilmem öyle dediler bana korkuttular biraz ama çok takmadım sonradan çok erken yani haftası geride demek içim kilo alacağı bir ton hafta var daha