Umuhn Kizlar bnde 37inci haftanın içerisindeyim sabah 8 bucuktan beri kuyruk sokumu ağrım var arada bı bıçak saplanır gibi oluyo sanki göbeğimde aşağı inmiş gibi hissediyorum bu ikinci dogumum olucak sezeryan sizce doğum yakinmi hastaneye gitmelimiyim
nboran Minikannesi5506 sabah acilen giriş yaptım nstye alındım düzenli sancı gözüküyor ama 1 kere 100 leri gördüğü için doktorum yatış yapmadı evde sancıları karşılamaya devam ediyorum, siz ne yaptınız
Canipek7 Minikannesi5506 canım ben sabah doktora gittim 3 cm açılmam olduğunu söyledi eve geldim lekelenme olabileceğini söylemişti çatı muayenesi sonunda eve gelince hiç kesilmedi kanama oldu devamlı ılık duş aldım karnıma adet agrısı gibi agrı girmeye başladı sürekli lavaboya gittim afedersiniz böyle dışkı yapacak gibi oluyor ama yapamıyorsunuz bu doğumun başladığını gösteriyor benim belimde agrı yoktu hastaneye gidince oldu gider gitmez aldılar doğuma çok şükür atlattık allah tez seferde kurtarsın 🤲
Minikannesi5506 Canipek7 gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah ❤️ Bende 40+4 oldum yarın kontrole gidicem bakalım insallah yatış derler daha fazla beklemek istemiyorum