Melisaaa97 Bugün itibariyle 30 haftalık olduk şimdiden heyecan sarmaya başladı sizler nasılsiniz ? 🤗🤗
esrvl Melisaaa97 bizde 30+4 olduk. Ben uzandığımda yatakta dönerken vajina kemiğime ağrı giriyor sizde öyle oluyor mu? Onun dışında iyiyim siz nasılsınız?
Dyg61 Melisaaa97 30+3 bizimde bebiş aşağı çok baskı yapıyor nefesim kesiliyor birde içerde değişik hareketler bişeyler falan yakında ayakları ağzımdan cıkıcak 😄
mirayin_annesi esrvl evet canım bende 30 hastalığım ve kasıklarımda yürürken ve uykuda dönerken ağrı saplanıyor bi müddet kaldıktan sonra geçiyor😕
Elif_s Ben 32 oldum dönemiyorum yatamiyorum cok zor zamanim dolsada doğum olsa son zamanlar beni çok zorluyor
birtriptanesi Elif_s gelin sarılalım ben de 31 haftayım 2 hafta önden gidiyor hem bebek iri hem karnım kocaman. Yatarken sağa sola zorla dönüyorum kapı çalıyor mesela ben gidene dek kapıdaki kişi bazen gitmiş oluyor o derece bi ağırlaşma oldu
Meleknrb Asyamira bende 33.haftaya giriyorum şuan yatagimdayim aynı dediğiniz gibi sanki idrar keseme vuruyor aşağı doğru ağrı oluyor neden acaba normalmi 😏
Meleknrb birtriptanesi aile apartmanındayım😂 Allah’tan durumumu biliyorlar kapıda uzun bekliyorlar ben açana kadar kalkana kadar ohoo
Ayseaytknnnn birtriptanesi merhaba. Sizin de göbeğinizde batma hissi oluyor mu ? Böyle değişik dokunulmayacak bir acı gibi
Emel123 birtriptanesi benim de aynı. Kocamanım. Oturup kalkana kadar insanlar gidiyor bile. Dönerken yatakta bağıra çağıra uyandırıyorum eşimi falan. Fenalardayım🤦♀️
Elif_s birtriptanesi aynen ya zaten hiç uyuyamiyorum yanimda eşim horlayarak yatiyor ben bekçi gibi bekliyorum sabahi benimdevsarilmaya ihtiyacim var😉
Asyamira Meleknrb bilmiyorum hiç merak edip sormadım doktora ama normal olduğunu düşünüyorum sonuçta her geçen gün kilosu artıyor 🥺
Birtane2307 Bende 32+3 oldum Hersey yolundz cok sukur ara ara agrilar oluyor normaldir olsun o kadar bayramda dogum olacak insallah😍
Mrvtkn Bende 30+1 🌸 yatakta dönmek çok zor oldu artık ve ara ara sırt ağrıları beni zorluyor günler hemen geçsin istiyorum bitsin hamilelik doğurayım 😂🌸