Deryayurt Gezegen_00 valla burda duyduguma göre ebebek magazasinda var dediler ama ben eczaneden aldım ordada vardı
Nzlykp Gamzeee89 Emzirmede Süt Arttırıcı Çay -1.Tarif- 20gr frenk kimyonu 20gr rezene 10gr anason Bir yemek kaşığı karışım 500ml kaynar suya ilave edilir kapak kapatılır ve 20 dakika demlenir süzülür günde iki kez bir bardak sıcak olarak içilir.
Nzlykp Gamzeee89 Sütaş Kompostom ☺️ 2 su bardağı dut kurusu 1 su bardağı kuru kayısı( ek olarak diğer meyve kuruları da olabilir) 7-9 hurma 2-3 kabuk tarçın 5-6 karanfil 3-4 litre su Kaynayınca 6-7 dk sonra kapatın. Birde bu var canim ikisini de dene sifa olsun ❤
Selver90 Canım pompa al herkese öneriyorum elektrikli pompa al günde en az 10 sağım yapmalısın gelsede gelmesede 10dakika çalıştırman lazım bol bol ten teması yap emzir bol su iç kesinlikle moral bozma sütun 2 3gune artar
Gamzeee89 Selver90 dünden beri sabırla uğraştım sürekli emzirdim gelsede gelmesede bugun daha iyi şükürler olsun tşk ederim ❣️
Ezgiii11 Gamzeee89 e bebekte malt ve çay var birde düzenli olarak sağ yada emzirmeye calıs kanalların açılsın
Gamzeee89 Gull_94 öyle yaptım hiç vazgeçmedim sürekli verdim bugun biraz daha iyi geliyor içim rahatladı annelik iç güdüsü galiba tşk tavsiyeletiniz için
Gamzeee89 Kiymtaysenur ewet rezenede aldırdım ilk çayımı içtim bakalım gerçekten sabır ve zaman işi bu süt olayı ☺️
Tuggcce_18061997 Gamzeee89 İnciri süt ile beraber kaynat ve hem sutunu iç hemde taneleri ye çok faydalı sütünü getirir bende faydalı olmuştu
Rzgr_123 Gamzeee89 canım bir kase su 2 kaşık bugday nişastası iki kaşık şeker ilk önce bunu pişir nişasta koyulasınca içine bir su bardagı kadar üzüm pekmezi koy biraz da çok az tereyag koyulasınca kaselere koy ve ye inanılmaz süt yapıyo