Gamzeee89 Dün sezeryan la doğum yaptım sütüm yok denecek kadar az gelio bebeğim çekio ama doymuyor sürekli istiyor ve ağlıyor iyice strese girdim sütümü artırmak için ne önerirsiniz hanımlar 😓
Senayyalcin Gamzeee89 Bol bol emzirin ve sıcak duşa girin duşta göğüslerinize masaj yapın merak etmeyin 3.-4. Gün gelecektir mutlaka
neslikr Gamzeee89 stres sütü azaltır. Zaten sezeryan dgumun ilk 3 günü az gelir. Bol su, humana stil tea asırı getiriyo e bebekten al eczanelerde daha pahalı rezene iç. Bebek emmie aütün artacak Allahın izniyle
Ozge0200 Gamzeee89 stres etme canım hurma, dere otu bunları ye birde çörek otunu bala karıştır sabah akşam bir bal kaşığı yut bunlar güzel süt yapıyor canım
GamzeGoktas Sütünüzün gelmesi yiyecekle alakası yok, sıcak duşda masaj yapın, stresten kesinlikle uzak durun ve bebeğiniz istedikçe emzirin
Heather Gamzeee89 bol su. Su sıkarsa şekersiz hoşaf (şeker hem size hem bebeğe yaramaz.) Bir de stersten uzank kalmanızı ve dinlenmenizi mümkün olduğunca. Sütün en iyi mayası uykudur. Süt çayı vb hiç bişey kullanmadım ben oğlumda hem sağar dolaba atardım hem oğluma bol bol yeterdi 2 yılda emzirdim. Tek formülüm buydu.
Mom54544 Gamzeee89 e bebekte malt içeceği var canım ondan al istersen halam koli koli alıp içmişti bende alacağım ondan doğuma yakın bide sebzelerden dereotu var başka bilmiyorum
Gull_94 Gamzeee89 ılk gunler gayet normal strese gırecek bısey yok zaten ıkı damla anca gelır bebek emdıkce artar sut bıkmadan usanmadan her ıstedgınde emzırmenız lazım sureklı memede olması yorabılır ama aglasada aglamasada sık sık emzırın stres yapmayın bol sıvı tuketın masaj yapın
Gamzeee89 Gull_94 öyle yaptım hiç vazgeçmedim sürekli verdim bugun biraz daha iyi geliyor içim rahatladı annelik iç güdüsü galiba tşk tavsiyeletiniz için
Gamzeee89 Kiymtaysenur ewet rezenede aldırdım ilk çayımı içtim bakalım gerçekten sabır ve zaman işi bu süt olayı ☺️
Rabia112 Gamzeee89 çok normal 😊 ilk günden aka aka süt gelmez tabi ki 😊 ama sütü kısa zamanda arttırmak için süt sağma makinası ve emziren annelere özel çay öneririm. Ayrıca ten tene temas ve bolca su