Tahamm47 Son zamanlarda bacaklarıma şiddetli kramp giriyor özellikle sabah uyandığımda. Sizler maknezyum eksikliği için ilaç kullanan varmı nasıl ise yariyomu? Doktor bana siddetlenirse ilaç verecem demişti daha kontrolume çok var
Kdk Tahamm47 magnezyumu düzenli kullanmama rağmen kramplarım devam ediyor. Hatta artık o hissi biliyomusunuz bilmem ama baldırlarımda sanki kramp ağrısı kalmış gibi. İlacı mı değiştirmek gerek dozu mu artırmak gerek hiç bilmiyorum.
Minnakkkk Tahamm47 bende cok işe yaradı tavsiye ederim faydasını gorursunuz uykudan uyandıran Bi acıydı cok sukur su an yok
Rabiiakaradas Tahamm47 bende de cok fazla oluyor uyku içerisinde sade maden suyu içiyorım iyi geliyor
Emirinannesi34 Yaagmurr benim doktorum son kontrolümde 29 haftalık tı artık dayanamıyorum kramplara, uykudan acıyla uyanıyorum dediğim halde vermedi. Sancılarını hisetmezsin. dedi. Acaba aile hekşmine mi yazdırsam çok kararsızım. O acı hep baldırlarımda kaldı sanki gitmiyor
Minnakkkk Kdk doktorum bana eger yeterli gelmezse gunde iki kez kullanabilirsin demişti siz de doktorunuza danısıp iki tane kullanabilirsiniz bence faydasını gorursunuz
Serifeberay Kdk bendede aynı problem var nerdeyse ağrısından ağlıyorum 😢😢🤦♀️ Ostela diye bir magnezgum ilacını almaya başladım umarım işe yarar 🙏😕😕
Deletedmom23234 Kdk Tam benim yaşadığım acıyı anlattınız ☹️ sabahları kalkarken özellikle damarlarım çekiliyormuş gibi oluyor 👀
aaysegulll Kdk soğuk suyla bacaklara masaj, at kılı fırça ile aşğıdan yukarıya yine masaj iyi geliyor kan dolaşımı arttığı için. Bir de merdiven çıkmak arka bacak kaslarını çalıştırdıgı için o da önerliyor, önemli olan zaten kan dolaşımını artırmak.
Minik_kalplim_ Tahamm47 üfff valla ağlayasım geliyor bnde oluyor magnezyum ilacıda kullanıyorum bi faydasını görmedim ama başkasını bilmem dediğin gibi sabah oluyor bende de 🥺
Kayraninannnesi Tahamm47 magnimore kullanıyorum reçetesiz satılıyor sgk karşılamadığı için isterseniz onu alabilirsiniz madem kontrolünüze daha var 🙏 bana diğer magnezyum ilaçları fayda etmedi
Aysnn3705 Tahamm47 3 bucuk aydır kullanıyorum kan ilacı ve magnezyum doğuma kadar da kullancakmışım geçen hftaya kadar hiç kramp girmemişti ama geçenlerde krampın acısıyla uyandım çığlık çığlığa ve çok zor geçti eşim bnm çığlığımla sıçradı uykusundan
Selma_aygun Benimde 2 haftadır başladı kramp giriyo cikiyo o bişi değil anlık ama sonraki ağrısı 3 gün sürüyo ve o ağrı geçmeden yeni bı kramp daha topalliyorum artık resmen kontrolume de 2 hafta var Dr um bakalım ne yazacak gün içinde brz yürüyüş iyi geliyo bana
Bade41 Bende magnezyum kullanıyorum çok fazla giriyordu sabah uyandığımda bacağıma doktoruma sordum günde 2 ye çıkarttı ve birdaha olmadı çok şükür
nesrin8989 Tahamm47 Benim de sabahları uyandığımda kramp giriyordu bacaklarıma ve dizlerimde aşırı bir ağrı oluyordu. Magnormu günde 1 taneden ikiye çıkarınca diz ağrım geçti, krampın şiddetinde de bayağ azalma oldu
arisin_annesiii Tahamm47 canım bende bir yerde okumuştum gece yatağımdan nevresim altına kalıp sabun koydum birdaha kramp girmedi. Bir yerde okudum deneyeyim dedim 9 ay boyunca kramp yoktu. Bana bir kaç kez bacağıma girdi ama bağırarak ağlıyordum çünkü üst üst giriyordu batıl inanç mi nedir bilmiyorum denedim valla girmedi birdaha 😅
Rehes Gece uykumda oluyordu benim de her gece yatmadan 1 büyük ayran içince geçti d vitaminine bu süreçte ihtiyaç artıyormuş. Ben de işe yaramıştı acil değilse deneyebilirsin 😊
Truman Ben 5. Aydan beri kullanıyorum magnezyum . Hamilelik krambı diye bir şey var kalçaya ve bacaklara giren . Ben kramp girdiğinde genelde kalçamı esnetmeye çalılıyorum öyle olunca geçiyor . Yine magnezyum takviyesi alabilirsin onun dışında bol kalsiyum tüketmeye özen göster
snmsvrnzdmr Zuzuu ben magnezyum kullanıyorum çok uzun zamandır. Ona rağmen kramplarım oluyor gece ağlayarak uyanıyorum (ayaklarımı kütletmeye ya da gerinmeye çalışırken kramp giriyor) gerçi ilacı çok düzgün kullanmıyorum ondandır belki