Havvanurkrsmn Kızlar dün muayenemde rahim ağzı kalınlığım 25 mm görünüyodu doktorum başka hastaneye sevk etti bugün muayeneye gittim rahim ağzımın inceliği 33 çıktı ve ameliyatlık olmadığı söylendi benim gbi yaşayan var mı çok endişeliyim 😔
Redpepper Havvanurkrsmn ameliyatla çözülen bir durum değil, acil durumlarda dikiş atılır sadece. 25 mm altı riskli kabul edilir, doktorunuz ilaç ve istirahat vermiştir muhtemelen onlara uyun, geçmiş olsun
benaslindayohum Havvanurkrsmn benimde 25 yada 26. Haftada 27 mm olculmustu ilaçlarla uzadi ama sonra sancilarim başladı sanci ilacida kullanmaya başladım dinlenin mumkun oldugunca kalkmayin ayağa rahim cok degisik uzayip kısalabiliyor hele 32. Haftadan sonra bakmiyorlar bile uzunluğa
Hafizeplt Havvanurkrsmn benim 18. Haftada kısalık var dedi doktorum progestsn verdi bir hafta on gün için düzeldi canım
Havvanurkrsmn Redpepper progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak sürekli dinleniyorum hastane dışında dışarı çıkmıyorum biraz ayakta kalsam sol kasığımda ve vajinamda ağrı oluyo
Havvanurkrsmn benaslindayohum bende şuan 13 haftalığım bi kaybım var geçen sene 21 haftalık erken doğum yaptım çok endişeliyim herkezden farklı ses çıkıyo çok bilmişlik taslıyolar pskilolojim alt üst durumda
feriii Havvanurkrsmn benimde bugun aynisi oldu universite hastanesnde 2.5 dedi ozele guttim kendi doktoruma tekrar olcum yapti 3.4 cikti hangi birine inancami sasirdim
Elifnev feriii normal durunca ve kasilinca farkli cikiyor. Bana doktorum hem normal kisaligi hem de ikininca olan kisaligi soylemisti. Biriis 22 mm digeri 14 mm di. Belki sizde farkında olmadin kendinizi kastiysaniz farkli cikmistir. Bir ihtimal yani
benaslindayohum feriii yok iste sorun o doktor karnin cok sert bi dogumhaneye git elle sanci baksinlar dedi de cikti ortya 😂
benaslindayohum Havvanurkrsmn rahim kısalması sebebiyleyse serklaji ihmal etme lütfen o dikislerde en azından korumalık benm haftam geçmişti siz araştırın iyi bi doktora attırın
Havvanurkrsmn feriii 2 hafta sonra kontrolüm var eğer yine kısalma olursa serklaj olcam eğer kısalmam durduysa 2 hafta da bir kontrolüm var