zllcnlky 1_minik aşağıda değilde göbeğimin sol alt kisminda benimde. Büyüyorlar tabi artık ortam küçük geliyor ondan da olabilir ama biraz önce resmen gözümden yaş geldi o kadar ağrıdı. Biraz evin içinde yürüdüm o iyi geldi sanırım durdu oğlum şükür yapmıyor
susam_18 30 a gireceğim. Bebeğim baş aşağı,karnım sertleşiyor doktorum yat dedi zor ya Allah hamilelerin yardımcısı olsun 😊🤲🏻
Eminos123 Oykum_06 30+4 bugun carsida bi tulum aldim ogluma saglikla kullansin insallah 2. Oglumuzu bekliyoruz fazla alisveris yapmadim cunku hersey var onumuzdeki hafta yikayip utuluycem hazir dursun
Oznur_08 Oykum_06 ne mide bulantım oldu ne de mide yanmam 30+2 olduk kızlar allah nasip ederse 18 Ağustos tahmini doğum tarihimiz
zllcnlky Emine-karaca daha belli değil yani şimdilik normal olacak gibi görünüyor bakalim önümüzdeki günler neler gösterecek
Kdk Oykum_06 3eylül gösteriyor ama bence bende ağustos annesi olacağım😇 28.haftamızı doldurduk. Mide yanması falan değilde horlamaya başladım baya baya o çok rahatsız edici🙈 gece iki kere hığk diyerek uyandım kendi sesime inşallah doğumdan sonra kilolarla birlikte horlamam da gider 😂
Ugurhilal Oykum_06 31 olduk çok şükür decaviti içer içmez aç bir dinazor gibi hissediyorum oysa ki hemşire artık diyet beslen meyvede yeme fazla çok şekerli felan dedi ama 😋valla yiyip yiyip rahatladın mı kız diye soruyorum bide bebeğime midemden de bi şikayetimiz yok çok şükür
zllcnlky Snmlhn0 basta benimde oyleydi, simdi elimi de takmıyor. Eziyor da eziyor 🙈 o kadar acıyor ki korktum acaba suyu falan mi az bi sıkıntı mı var diye
Humanur2021 Oykum_06 31+5 olduk prensesimle mide yanmam hiç olmadı inşallah da olmaz 🙈 ama yere göğe sığamıyorum sanki bi tek yatağımda rahatım 🙈🤰🏻
susam_18 Whiteswan bazen bir taraf bazen göbeğimin önü. Sabah akşam magnezyum içiyorum bu arada. Birde nst ye giriyorum.
Goxun Oykum_06 Oykum_06 31. Haftamıza girdik midem hiç bir zaman yanmadı ama iştahım bu ara inanılmaz açıldı yarım saatde bi yemek yiyorum 🙈 başkada bi şikayetim hiç olmadı hamilelikte ☺️
MirasogluMerve AyseguLena yaaa zor yatıyorum kalkiyorum bazen geceleri uyumuyorum 🥰 ama bebişim sürekli hareket halinde 🥰🥰 oturamiyorum karnım daralıyor Allah sonumuzu hayır etsn 🥰🥰😇
AyseguLena MirasogluMerve Uyuyamamak beni çok sinir ediyor 🤣 normalde kafamı yastığa koyar koymaz uyuyan biri olarak çok zorlanıyorum.. göbüşümlede hala rahat bir pozisyon bulamadım yatarken🤦🏻♀️ Bel ağrım ve vajina ağrımda haftalar geçtikçe artmaya devam ediyor 🤣 bebişin yeri daraldığı için artık vurmak yerine iteklemeye başladı😍 biran önce sağ salim kucağımıza alalım 🙏🏻
Seranad Oykum_06 iştahım hiç artmadı midem hiç yanmadı 😂 29+ 3 haftalık hamileyim erken doğum riskim var yatıyorum hep. Çantamız bile hazır değil.