Adalet-22 ben ilk önce Mustafa Başarana başlamıştım, kendisini önceden tanıdığım için, ilçeden gidip geliyorum benden bazı tahlil ve sonuçları istedi bana hemen WhatsApptan yaz kontrol edelim vs dedi. Dediği gibi her şeyi aldım doktora yazdım, cevap gelmeyince aradım, cevap gelmedi birkaç gün bekledim kliniği aradım, doktor bey 1 hafta içinde dönüyor dediler, ben de yoğunluğunu bilip bekledim. Aradan 1 ay geçti, doktor bey hala geri dönmedi, ben de 9 Haziran çarşamba günü acil doğum yaptım 😂 doktor bey cevap vermediği için arada Rengin hanıma muayeneye gittim. İlgisi çok iyiydi sağolsun. Su fazlalığım vardı zaten o nedenle yakın takip istedi. Temmuz için sezeryan günü planlamıştık, ben ilçede nst ye girdim sancım ve rahimde yumuşamam çıktı, hemen sonuçları doktor hanıma ilettim çabuk gel dedi, akşamına da beni acil doğuma aldı 35.haftalıktım. Ameliyatım çok iyi geçti, doğum sırasında benimle her şeyi konuştu, ben soru sordum gayet beni de korkutmadan cevapları verdi. Ameliyat sonrası kontrollerde de motive ediciydi bana karşı. Annem de kontrolde ve doğumda yanımdaydı, şimdi kadını hayran hayran anlatıyor ☺️