Mutlu_damla Damlaltinay tıkanıklığı açmanın tek yolu emzirmek 🥰 bende yaşadım sağım yapmaya çalıştım, sıcak havluyla masaj yaptım, duşta da yaptım ama hiçbiri emzirmek kadar iyi gelmedi 💐
Mutlu_damla Damlaltinay ne ilacı kullanıyorsun? İlaç kullandığın için emzirmiyor musun yani anlayamadım canım
Mutlu_damla Damlaltinay he anladım canım. Doktor mu verdi? Açılsın diye sağım mi yapıyorsun ve sagdigini bebeğine veriyor musun?
Damlaltinay Mutlu_damla evet doktor verdi sağlık ocağında. Doktor güvenebilirsiniz dedi ama ben gece içiyorum ilacı 4 saat sonra ilk sütü sağıp sonra emziriyorum
Mutlu_damla Damlaltinay anladım canım. Hem sağım yapıp hemde emzridigin halde mi tıkanıklık oluyor? Yani süt fazlalığı mi yoksa kanal darlığı mi? Allah yardımcın olsun kuzum ya
Damlaltinay Mutlu_damla şöyle söylim kuzum bundan 6 gün önce duşa girip çıktım gecenin bir yarısı sıtma tuttu ama nasıl üşüyorum anlatamam sabahta sağ göğsüm acımaya başladı. Ondan önce hem de emziriyordum hemde günde 2-4 kere sağıyordum sütüm gelsin diye.
Heather Damlaltinay çişli kakalı bez sayısına bakın, emme onun nefes alması gibi çok doğal emme isteği. 5 çişli bez değişiyosa dıymuştur du galiba işareti bir bakarsanız netten yazıyor. Üzülmeyin doyuyodur bence.
Damlaltinay Heather doymuyor valla kuzum doymayınca anlıyorum artık 😣 70-75 cc mama içebiliyor resmen 😣
Mutlu_damla Damlaltinay çok çok geçmiş olsun ya. Emzirme danışmanından yardım alabilirsin canım Dr lardan daha çok ilgileniyorlar