Esmabz Zezoli ben daha dün gittim Bağcılar’da bindim kirazlida aktarma yapıp direk metrokentte indik Mk1 arabasıyla haatane önünde indiriyor
miniginannesi9 Esmabz Mk1 le kaç dk suruyir otobüste yolculuk, malum koronadan dolayı çok uzun süre kalabalığa girmek istemiyor insan
Zynp3418 Esmabz her gittiğimde soruyorum ama yok diyorlar bana. İlle aracı mı bulmam lazım. Ne şekilde tutabilirim bu odalardan
Zezoli Zynp3418 öğrendim bende sezeryanla 2 kişilik odalar normal doğumda tek kişilik odalar odanda doğumu gerceklestiriyomussun. Yani doğumu yapıyosun odanda bebeginle kaliyosun sadece kontrollerde goturuyolar. Tabi bu durum hastanedeki yoğunluğa göre değişiyormuş.
Mrvgl Zezoli sezaryen de ameliyathane de yapılıyor oda da olduğunu kimden duydunuz. Ben orda nornal yaptım. Tek odadaydim
Zynp3418 Zezoli normali biliyorum ben sezaryen olacağım kesin. Sezaryende tek kişilik oda ayarlayabiliyor muyuz acaba
Zezoli Mrvgl sezeryan ameliyathanede zaten normal doğum odalarda orda çalışan ebe arkadaşım var o soyledi
MerveAkkk Mrvgl kalacağınız odada da mı doğum yaptınız? Doktorunuz da geldi mi asistanlar mı doğum yaptırdı acaba? Ben de orayı düşünüyorum
Esmabz Zezoli suit odalardan ücret alıyorlar çünkü özel oda olmuş oluyir normal bı oda da kalırsanız almazlar tabiki
miniginannesi9 Zynp3418 devlet Hastanesi’nde suit oda olduğunu hiç duymadım, gün geliyo muayene odasında bile doğum yaptiriyolarnis. Yani zannetmiyorum ki tek kişilik odaya koyun beni deyip kendimizi koydurabilecegimizi
ebru23 69eyma gaziosmanpasa fizik tedavide bende orda yapmayi planliyorum ama benim daha cok var 22 haftalik
miniginannesi9 Zynp3418 merhaba 35+5 te cam ve sakurada randevum var da. Sizde oraya gidiyorsunuz. Orda kaçıncı haftada çatı muyanesi yaptılar size ilk