Ecrinimleyla Minikanne06 kimyasal hadım a ben karşıyım ya komple hadım gelsin o sadece isteği azaltıyormuş bi işe yaramaz Allah belalarını versin adi yaratıklar
Minikanne06 Aycann aynı şeyleri düşünüyorum açlıktan ölsünler hadım ne demek ve etkisi bi süre sonra geçiyormuş Allah belalarını versin
Minikanne06 gigi acı çeke çeke sürüne sürüne ölsünler ölüm kurtuluş değil bu dünyanın ahireti var bide Allah görüyo kahretsin bunları
gozdegeoglum Minikanne06 TSK ederım kardesım daha kaç canımız yanacak acaba bılmıyorum ama DEWLET TE DEWLET OLMAKTAN ÇIKMIŞ DURUMDA YAZIKLAR OLSUN DIYORUM soylenecek söz yok 😶😶😶
Minikanne06 AysunEkinmom torunu babanneye tecavüz ediyo bu devirde kaldıki kuzenlerine emanet edelim.. yapmaz demeyelim eminimki ananene de torunum yapmaz demiştir hatta dememiştir çünkü aklına bile gelmemiştir ki desin evlatlarımız önce Allah'a sonra bize emanet
Minikanne06 Duygue orospu cocugu demek bile bi kadına hakaret aslında adam olmamış bi çocuğu yüzünden anne haketmez o kelimeyi ama evlatlarımıza vereceğimiz ilk şey Allah korkusu olsun
Minikanne06 umranozby amcasından bende şüpheleniyorum inşaAllah kendisi ölmüştür o çocuk bi pisliğin elinden acı çeke çeke yada Allahımmm:(( tecavüz edilerek öldürülmesinden iyidir inşaAllah eceliyle ölmüştür meleğimiz:((
TosbikveAnnesi Minikanne06 çok ağladım, çok üzüldüm Leylaya nasıl da güzel yavrum benim. Allaha havale ediyorum hepsini. Allah ailelerine dayanma gücü versin, bu meleklere kıyanların da belasını, yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler!
Minikanne06 TosbikveAnnesi içerde çektirsiniler aç susuz bıraksınlar dövsünler adam ölümü kaçış bilsin öldürsün kendini bu dünyanın ahireti var bide yılanlar çıyanlar rahat bırakmasın onları
Minikanne06 Tubad kesinlikle idam meydanda dar ağacında sallandırılsın ibreti alem edilerek süründürülsünnler
Ecrinimleyla Minikanne06 evet devlette iş yok ya daha neyi bekliyorlar elimiz yüreğimizde mi Yaşıcaz hep en yakınımıza bile güvenemicek miyiz offf çok sıkıldım çoook bu konulara 😢😢
denizz89 Şerefsiz köpekler bunu yapanlar!!!Allah kahretsin şuan yavruma hamileyim ama okadar kahroldumki okadar düşünüyorumki neolacak diye bunun sonu valla cok tedrgnm ben Allahm sen koru bizleri ve yavrularımızı🤲🤲🤲bizler de bayan oldgumuz için dikkat etmeliyiz Allah uzak ve ıslah etsin bu piçleri affedersiniz ama eylül şokunu atlatamadan şeyla yı da duydum cok sinirlendm gerildim iyice
Minikanne06 denizz89 eylül kanayan yaram hayvan gibi adam minicik yavruya kim bilir ne acılar çektirdi Allahın belası pislik ya bi önlem alınsın artık bişey yapılsın ya :(
Minikanne06 Ecrinimleyla idamdan başkası ne bunların gözünü korkutur nede önlem olabilir sadece idamm