nevamm1 Canım duru ismi sanki çok uysal gibi söyleyincede naif naif çıkıyor ağızdan kulağa öyle geliyor ama isim karekteri etkilermi bilemiyorum 🤗
Aylin2011 nevamm1 çevremde o kadar çok duru var ki ablam da sakin olur diye kızının ismini duru koydu durmak bilmiyor😂😂
Pestil greybrde ya işte biz hamileler herşeyden çok çabuk etkileniyoruz kim ne dese acaba mı diyoruz☺️
Nur_tanem Pestil Gülce ve Gülfem 😍 ikisinin de anlamı çok hoş güzel bir bebek göz onune geliyor mesela hep duyunca pamuk gibi pembe yanaklı 😍🧿
Symazturk Pestil Şeyma tabiki kendimden biliyorum hep mi hanım efendi akıllı uslu olurlar Şeyma subaşını saymayın 😅
Glbnpk Pestil yaaaa ne güzel 🥰 Zeynep de güzel. Onlarda da anne Zeynep kız Eda. İkisi de muhteşem insanlar. 🤗
poyrazinannesi3547 Kız ismi erkekten daha zor ben hiç beğenemedim daha cinsiyet belli değil ama bi türlü beğenemiyorum isimleri Eda var aklımda bilmiyorum bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah Elif güzel isim Umarım içinize sinen bi isim bulursunuz
canserko Nur_tanem kesinlikle katılıyorum kardeşim ismi gülce 8 yas küçüğümdür o kadar uusal ve agır ki benim içim geçiyor 😂 ve faklı bir albenisi aurası var . umay isminde tanıdıgı olan var mı basıl oluyor. ? Kızıma düşünüyorım
Nur_tanem canserko Umay da çok güzel bir isim ama şöyle ilerisi için farklı düşünceli insanlarımız canını sıkabilir başka manalar yükleyip farklı yöne çekebilir onun dışında sizin fikriniz herkes saygı duymak zorunda 🥰 ismiyle yaşasın minik prenses 😇🧿
iremcannn1907 Pestil ya bence isme göre karakter diye birşey yok kesinlikle 🙄 böyle isme göre ayrım yapmak yada karaktere göre isim seçmek doğru mu sizce
Sevda58 hanimhanimcik allah izin verirse bende leyla istiyorum 1 ay kaldı doğumuma ama henüz karar veremedik leyla mı ela mı diye :)
canserko Nur_tanem cok güzel noktaya değindiniz ismi bulduktan sonra siyasi karakterlerle ilişkilendirildiğini öğrendik bireysl olArak öanası cok güzel halbuki ama dediğiniz husus önemli tesekkürled🌹
hunilianne Nur_tanem ahh ah Gül’lü isimlerden birini koymayı çok isterdim ama kocamın eski sevgilisinin adı Gülden mi neymiş adama sürekli eskiyi hatırlatmak istemem 😄 mesela Gülfem ismini çok severim oğlumun ismine de uyuyor Kerem ve Gülfem ohh ne güzel olurmuş ama işte maalesef 😔
Nur_tanem canserko malesef ki burası Türkiye bu zihniyetler yok olmadığı sürece önümüz açılmaz sabit düşünceler içerisinde boğulur gideriz olan yavrulara olur canım benimde oğlum olacak nasip olursa Alparslan koyacağız şimdiden başka anlamlar yukleyenler olduğu için buna fırsat vermiyoruz rüyamda gördüm çünkü anne babası olarak biz kararımızı vermissek diğer şahıslara bunun derdi tasasi düşmesin bı zahmet 🤭👏