Pestil Ben kızıma elif ismini koymak istiyorum ama herkes çok dik başlı olur diyo açıkçası soğudum sanki bu isimden, daha böyle sakin uysal kız isimleri aramaya başladım 😏
koala06 Pestil Herkes ismini taşıyamaz canım. Kimi elif vardır uysaldır kimi elif vardır dik başlı olur bunun tek başına isimle ilgisi yok diye düşünüyorum biraz karakterle de alakalı. Sen yine içine sineni yap bence 🤗 isim olarak da önerim hayrunnisa😘
Glbnpk Pestil Tanıdığım çok sakin, çok uysal Elifler var. Ama uysallık denince aklıma Eda ismi geliyor. İlk öğrencilerimden birinin adıydı hala görüşürüz. Çok sakin çok saygılı ve uysal bir çocuktu. 🧿
Zumra-54 Pestil valla ozmn Eylül zümra koyun😂çocuk baktım desem yalan olur kızım 1 buçuk yaşında ne bir gece uykusuz kaldm ne gazla uğraştm ne yememezliği oldu nede aşı dışında hastaneye girdik RABBİM’e şükürler olsn ❤️Her konuda uyumlu bir bebek inşllh büyüdükçede böyle devam eder😊
Gamzeinci00 Pestil bence alakası yok annemin adı Elif çok sessiz sakin biridir arkadaşımın kızının adı da Gökçe Hüma o da sakin bir çocuk doğduğundan beri
hunilianne Sümeyye isimliler hep sakin, uysal oluyor. Ben Feyza koymayı düşünüyorum bakalım ne olacak😊
Joshuasmom hunilianne benim adım Feyza ve ismimi hiç sevmiyorum malesef. Çok ağır bir isim ağır başlıyımdır yaşıtlarıma nazaran hep daha olgun ve oturaklı olmuşumdur ama tavsiye etmiyorum 😁
Glbnpk Pestil yaaaa ne güzel 🥰 Zeynep de güzel. Onlarda da anne Zeynep kız Eda. İkisi de muhteşem insanlar. 🤗
greybrde Pestil çevreye bakacak olursan dünyada düzgün isim kalmadı insanların etkisinde kalma ne istiyorsan onu koy örneğin, yeğenimin adı yaren akıllı dedikçe akıllı uysal dedikçe uysal yengemin yiğeninin adıda yaren çocuk bildiğin yürüyen şer canavar gibi 😂😅 isimle alakalı bi durum değil yetiştirmeye bağlı
Pestil greybrde ya işte biz hamileler herşeyden çok çabuk etkileniyoruz kim ne dese acaba mı diyoruz☺️
Nur_tanem Gülce, Nil , İpek, İdil ,Bade Narin yapılı kibar oluyorlar genelde vede güzel bı albenisi 😍
canserko Nur_tanem kesinlikle katılıyorum kardeşim ismi gülce 8 yas küçüğümdür o kadar uusal ve agır ki benim içim geçiyor 😂 ve faklı bir albenisi aurası var . umay isminde tanıdıgı olan var mı basıl oluyor. ? Kızıma düşünüyorım