ZeykemKaya Pinkmom linkini atamam malesef eskişehirde yasıyorum carsıdan herhangı bı camasırcıdan aldım tam atamam yazdım sıze netten bakmak aklıma geldı aynısını buldm cıktı ama lınk nasıl atılıyor🤷🏼♀️
ZeykemKaya Pinkmom https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/feyza-3150-lohusa-hirkali-pijama-takimi-345018741?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232251567*37258519581*184455844045*%7Btype%7D*345018741*pla-373191945533&gclid=EAIaIQobChMIgs-k_riF3AIVBLgbCh17AQoQEAQYDiABEgIBtvD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
ZeykemKaya Pinkmom evet basardım benımkı morlu olan gayet sade ve sık ustundekı hırkasıda dogumdan sonra baska bıseyle gıyılebılır cok yakın cekım olmamıs ama tavsıye dıyorum cok guzel
Adakus Nebiyeee ben çok memnun kaldım İnan 2 takım Doğuma kaldırdım bir de şortlu takım vardı onu şuan da kullanıyorum penyelerine güvendim ben
Zeynepeymen Pinkmom ınstagramda onlıneçamaşır var ordan aldm bende gecelık ve sabahlık uclu takım kargo kapıda odeme dahıl 165 liraya cnm eger sabahlık ıstemıosan 80 liraya alt ust cokda gzl ve kalıteli
Hlyafsr22 Pinkmom bende çok araştırdım çünkü beğenmedim eğer imkanın varsa biraz dolaş kendi kombinini oluştur ben öyle yaptım gayet te uyguna geldi 😘 180 liraya 4 takım yapardım 😂😂😂
Pinkmom Hlyafsr22 Ahh öyle pişmanım ki erkenden almadığıma son bir kaç haftam kaldı bu sıcakta gezmek işkence gibi🤤internetten halletmeye çalışıorum mecbur
NekwaSultan Pinkmom Pijama takimim geldi ama bebis hala duruyor Cuma gunu muayene olcam bakalım nolcak :)
Dilekerkan0705 Gecelik Lohusam . Com dan aldım çok güzel çıktı mecit marka istersen sitesinden dd bakabilirsin orda da var normal pijama yi da pijama kralicesinden aldım orda çok uygun ve güzel geldi yerleri iyi
Pinkmom Dilekerkan0705 Gecelik lohusama bakıcam da diğer site için iyi şeyler duymadım sanırm şikayet çokmuş iyi siz madur olmamıssınız
0114 Pinkmom bense tesetturluyum onlinecamasir.com dan aldim alt ust 90 tlye ustune bas ortu uydurup kullanicam 😊
Pinkmom BaharDedeolualar Çünkü lohusa takımları hiç tarzım değil😬en sadesine bile muhakkak bi dantel falan iliştiriolar hiç sevmiorm 😣Nasip olursa başka doğumumda giyerim artık
Mnkse Pinkmom rahat etmen açısından üst kısmı düğmeli ki emzirmede bayagı kolaylık olur elbise tarzı olanı öneririm hadi hayırlısı inşallah istediğin gibi bir şey bulursun 😁