Pinkmom Herkese merhaba anneler😊Şimdiye kadar üye olmadan sessiz sessiz sinsi sinsi takip ediyodum forumu🙈😂 Yardıma ihtiyacım olunca mecbur kaldım artık iyide oldu.Tesettür lohusa takımı bulamıyorum bir türlü.Lohusa sepeti demeyin nolur sadece 1 gece giyeceğim şey için en az 180 tl vermek mantıksız.Başka bildiğiniz online site var mı?🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Deniz2961 Pinkmom bnm lcw den alcm sisli birsey istemiyorum uzun kollu takımının çıkmasını beklıyoruö
Adakus Pinkmom ben İnstagram dan lohusam.com dan aldım çok güzel çıktılar bir aşt üst takım aldım bandana hediyeli 65 tl bide 6 lı set aldım 200 civarıydı ama ucuz takımlarıda çok vardı hepside rahat kapıda ödemesi bile bar
deletedmom24 Pinkmom lohusasepeti.com da uygun şeyler var uzun gecelik falan. Ben takım almak istemiyorum iki üç renk gecelik istiyorum bir sürü iğne oyalım var renk renk. Onları atarım başıma diye düşündüm az daha şişmeyi bekliyorum :)
ZeykemKaya Pinkmom ben altlı ustlu pıjama takımı aldım uzerınde hırkasıda var bende tesetturluyum bence oyle al suslu ğuslu olmasına gerek yok bence 1 gece gıyılcek basımada sıfon sal alcam
Pinkmom Adakus Lohusamı didik didik ettim bugün.Tesettür model mi aldınız peki? Bana linkini atabilirmisiniz?🙏🏻
Sezen07 Pinkmom yokta uzun kollu var uzun kollu alabilirsiniz kendi bas ortunuzu takardanizi ben de kisin nerdeyse dogum yapacagim o yuzden 1 tane uzun kollu alicam lcw dan alirim diye dusundum 💞
Adakus Pinkmom hayır tesettür almadım ama aldıklarım kolluydu ve isteğe göre sabahlık ta vardı ben 2 takım aldığım için olur da Doğum sonrası sabahlıgıda giyerim diye düşündüm link adresi bu https://www.instagram.com/lohusam_com
NekwaSultan Birolicgiyim Renkli dolap Ifondi Çamaşırvadisi Hepsine bakabilirsin canım Ama genel olarak 80den yukarı fiyatlar. Gittiıqidiyor da 50 tl 'ye gecelik falan var. Ve daha ucuz istersen 40 dan başlayan onu düğmeli herhangi bir pijama takımı ya da gecelik alabilirsin. Bizim buralarda iç çamaşırcilarda mesela 17 tl gecelik var
Pinkmom NekwaSultan Çok teşekkür ederim hepsine tek tek bakıcam.80 tl civarı çok çok uygun fakat lohusa sepetinde 200 den aşa takım yok.Sadece doğumda giyicem çok para vermeye gerek yok.Keşke erken haftalarımda bakıp mağaza mağaza gezseymişim şimdi internetten almak zor geliyor gezmek daha zor😬
NekwaSultan Pinkmom Evet canım 200 tl gerçekten kazık bende o yüzden netin suyunu çıkardım iyice araştırdım. Renklidolaptan siparişimi bekliyorum şimdi Dün akşamdan beri sancılarım başladı inşallah yetişir ;)
Pinkmom Adakus Bu siteden herkes çok şikayetçi yalnız geçen gün post açıldı hatta sakın buradan almayın diye
Pinkmom deletedmom24 Yaa uzun kollu çok göremedim ben.Takım istemiyorum aynen dediğiniz gibi tek tek gecelik düşündüm üstümede sabahlık yürürken rahat olur diye.Link atarmısınız bana😊
Pinkmom ZeykemKaya Süslülerden nefret ediyrm🤢Şöyle düz beyaz olabildiğince sade bir gecelik ve sabahlık arıyrm ama hep diz boyundalar bilekte değil.Rica etsem aldığınzn bana linkini atabilirmisiniz
NekwaSultan Pinkmom Pijama takimim geldi ama bebis hala duruyor Cuma gunu muayene olcam bakalım nolcak :)
ZeykemKaya Pinkmom linkini atamam malesef eskişehirde yasıyorum carsıdan herhangı bı camasırcıdan aldım tam atamam yazdım sıze netten bakmak aklıma geldı aynısını buldm cıktı ama lınk nasıl atılıyor🤷🏼♀️
ZeykemKaya Pinkmom https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/feyza-3150-lohusa-hirkali-pijama-takimi-345018741?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232251567*37258519581*184455844045*%7Btype%7D*345018741*pla-373191945533&gclid=EAIaIQobChMIgs-k_riF3AIVBLgbCh17AQoQEAQYDiABEgIBtvD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
ZeykemKaya Pinkmom evet basardım benımkı morlu olan gayet sade ve sık ustundekı hırkasıda dogumdan sonra baska bıseyle gıyılebılır cok yakın cekım olmamıs ama tavsıye dıyorum cok guzel