GldnUysll Sevimrabia Normalde sanirim 35 haftadan sonra bakiliyor olmasi lazim ama benim 29 haftada bakmak zorunda kaldilar hem suyum.azaldi hem de erken doğum riskim vardi acilma varmi yokmu onu kontrol ettiler
Burcu2012 Elifrana yok sürdü aslında ya of hadi bu hafta olmadı haftaya kadar kendimi nasıl alıştırcam ki
Sevimrabia Burcu2012 senin yerine ben sitrese girdim valla seni beklıyorum haberlerini nasıl geçtiğini dua edicem sana ☺️
Burcu2012 Sevimrabia Allah razı olsun canım inşallah güzel geçer ya gerçekten eğer bebeği riske atcak bi durum yoksa normal doğum istiyorum yani
Pinkmom Burcu2012 Doktorunuzun pervasızlığı olmuş bu yazık ya böyle kötü deneyimler yüzünden normal doğumdan korkuyo anneler.Mutlaka dediğimi yapın doktorunuza söyleyin aceleci davranmasın.Bu sizin hakkınız👍🏻
Burcu2012 Pinkmom doğru diyosunuz ya en azından bi rahatlamamı bekleşe yada daha yumuşak davransa belki böyle olmaz
esoeso 1 ay once acile gttm orda ebeler baktı o acıyı blmedgm ıcn kndmı acayp kastm canmda yandı hatta ıkı gece bacagmı ayıramdm korkdn gecen haftada ıkncı kez oldm doktrm hazrsn yapaym ddı artk o acıyı bldgmdn kendmı hc kasmadm bsnllh ddm 5e kdr saydm ve oldu bttı hersy tamam kndnı kasmadgn surrce hc skntı olmz
Sevimrabia esoeso öyle bir anlatıyosunuzki gerçekten sorucam yani elini falan tamamenmi içeri sokuyo anlamadımkiii 🤗🤗
Burcu2012 esoeso inşallah benimde öyle olur canım ya bu sefer acısını gördüm ya bi dahakine belki benimde canım yanmaz
esoeso Sevimrabia valla ebeye ddm abla kolunu falan mı soktn naptn hyr ddı ıkı parmakla baktm✌️✌️✌️ snra kı muayenede acıyı bldgm ıcn rahattm sadece 5 sanıye suruyr ve gercktn ınsan kendnı kasmzsaa canı az yanyr ıcnden 5e kdr sayınca olp btyr hersy
Mucizemibekliyorumm Burcu2012 bende ayni seyi yasadim.ilkinde kasmisim.ikincide oyle olmuyo merak etmeyin.hatta bugundu ikinci muayenem hic sorun olmadi rahatti.
Burcu2012 Mucizemibekliyorumm gerçekten mi ya morale ihtiyacım var bu konuda gerçekten haftaya kendimi kasmak istemiyorum