Burcu2012 Kızlar bugün çatı muayenesi oldum 36+4 haftalıgım .. Maalesef kendimi çok kastıgım için doktor anlayamadım haftaya tekrar bakalım dedi ama gerçekten o an canım çok yandı ilk kez olduğu için utandım korktum heralde bide 25. Haftadan beri ilişki yasagımız vardı şimdi nolcak bilmiyorum gerçekten sadece kendimi kastıgım için sezeryana dönsün istemem yanı eğer normal doğum yapabilecek durumdaysam .. Doktor da kendini alıştır haftaya kadar muayene için dedi ama nasıl alışılır ki buna bide bu sefer kastıgım için sanki hep böyle olcakmış gibi hissediyorum öneri olanlar benim gibi olanlar yazabilirmii lütfen🙁🙁
Elifrana Burcu2012 psikolojik olarak kendinizi rahatlatmanızı tavsiye ederim. Bunun doğal bi durum olduğuna inanın
Sevimrabia Burcu2012 ben daha yaptırmadım ama nasıl bakılıyor merak edıyorum bende tedirginim bilmediğim bişey için
Mucizemibekliyorumm Burcu2012 bende ayni seyi yasadim.ilkinde kasmisim.ikincide oyle olmuyo merak etmeyin.hatta bugundu ikinci muayenem hic sorun olmadi rahatti.
Burcu2012 Elifrana yani aslında o kadar rahat gittim ki doğum şeklimi zamanını ögrenicem diye çok sevinerek gittim ama hiç böyle kascamı tahmin etmemiştim canımda yanınca hiç rahatlayamadım korkarak gitmemiştim hiç🙁
Burcu2012 Sevimrabia yani herkeste aynı olmaz belki inşallah seninki rahat okur inşallah bende kendimi rahatlatırım haftaya kadar
Elifrana Burcu2012 ben de çok korkarak gitmiştim bu kadar mı demiştim çok kolay olmuştu. Doktorum çok kibardı sağolsun.
Halilin_zevcesii Doktordan doktora degisiyo bnce bnde dun yaptirdimavaz avaz bagirdim kanamam oldu bugun kanamamdan dolayi gittin baska doktor bakti cok az agri oldu
Burcu2012 Halilin_zevcesii off bagırcak kadar uzun bakmadı bile doktor çok kastın rahat ol dedi tabi hemen rahatlayamadım ki sonrada haftaya bakarız anlayamıyorum bu şekilde dedi çok üzüldüm nasıl rahatlatıcam ki kendimi off
Sevimrabia Burcu2012 inşallah inşallah biz anneler doğurana kadar her zorluğa katlanıyoruz rabbim kolaylığını versin kolay doğurmayı nasıp etsin inşallah
Pinkmom Burundan Deriiiiince bir nefes alıp verirken doktorun işlemi yapmasına izin verin farkı göreceksiniz👍🏻
Burcu2012 Pinkmom daha nefesimi alamamıştım ki doktor hemen muayene etti canım yanıncada hiç rahatlayamadım off denicem haftaya ama çok üzüldüm gercekten
Burcu2012 Elifrana ben bide korkmadan gittim kendim hemşireyim kadın doğumda çalıştım çok fazla muayene yaptım hastalara ama iş kendime dönünce böyle olcanı düşünmedim nasıl rahatlıcamı da bilmiyorum
Pinkmom Burcu2012 Doktorunuzun pervasızlığı olmuş bu yazık ya böyle kötü deneyimler yüzünden normal doğumdan korkuyo anneler.Mutlaka dediğimi yapın doktorunuza söyleyin aceleci davranmasın.Bu sizin hakkınız👍🏻
GldnUysll Erken doğum suphesiyle hastaneye gittigimde tam 5 kere alttan muayne gecirdim her muaynede e doktorum hem eline hemde vajinaya jel sürdü hic birsey hissetmedm kendinizi kastiginiz surece agriniz olur kasmayn derin nefes alin bir kac saniyelik islem zaten
GldnUysll Erken doğum suphesiyle hastaneye gittigimde tam 5 kere alttan muayne gecirdim her muaynede e doktorum hem eline hemde vajinaya jel sürdü hic birsey hissetmedm kendinizi kastiginiz surece agriniz olur kasmayn derin nefes alin bir kac saniyelik islem zaten
Burcu2012 GldnUysll yani denicem bakalım nasıl olacak bilmiyorum inşallah rahatlarım gerçekten rahatlamak istiyorum ama neden böyle oldu anlamadım dediğimiz gibi bi kaç saniyelik bişey zaten
GldnUysll Sevimrabia Normalde sanirim 35 haftadan sonra bakiliyor olmasi lazim ama benim 29 haftada bakmak zorunda kaldilar hem suyum.azaldi hem de erken doğum riskim vardi acilma varmi yokmu onu kontrol ettiler
Burcu2012 Elifrana yok sürdü aslında ya of hadi bu hafta olmadı haftaya kadar kendimi nasıl alıştırcam ki