Ilkgozagrimiz CansuCaTurkmen ben hamilelik dusunmeden gitmistim acaba enfeksiyon falan mi var diye ama gittim doktor iyiydi sonra o olmayinca baskasina vermsitiler kadin felaket tellalcisiydi birak onu git baskasina
Oglununannesi CansuCaTurkmen 4 gün önce hadi 74 olsun şuan en fazla olsun olsun 400🙂 daha minik annesi kendini boşa kurcalatma sabırlı ol bi hafta sonra git doktora gör keseyi😍😍😍
CansuCaTurkmen Oglununannesi canım 4 gün önce 73 çıktu bugün 699 çıktı ben sadece bunu öğrenmek istemiştim ama ultrasonda bakılıncada birşey demedim sonra bi anda pat gebelik yok dediler inanılmaz strese girdim yoksa bende gecikmem olmadan öğrendim daha erken bilincindeyim ama bu şekilde biraz üzüldüm yani
Alyamelekeren CansuCaTurkmen canım daha çok erken hcg değerinin bayağı yüksek olması lazım görünmesi için benimde 5.haftada gorundu
CansuCaTurkmen Bekleyenler hiç birşey yok dediler gebelikte kistte hiç birşey yok dediler ama aksam kan sonuçlarıma baktım hcg 699 a çıkmış yarın inşAllah başka doktora göstericem sonucumu
Kardelennnnnuygr CansuCaTurkmen canım daha 1500 olması lazım sen 2 güne bir kan testi ver 2 katı olacakmı. Bazılarının geç döllenmesi olur bide başka hastaneye git 10 gün sonra bakarlar zaten kana
CansuCaTurkmen Kardelennnnnuygr canım 4 gün önce 73 tü bugün aksam aldım sonucu 699 çıkmış sabah doktora göstericem sonucu değerim yükselmiş ama İnşAllah 🙏🏻
Nily CansuCaTurkmen Kizlar muayene olurken gercekten bolca su icin ve mesaneniz dolu olsun O sekilde gorunuyor kesede bebekte ultrasonda Basima geldi ordan biliyorum Mutlaka bolca su icip sıkısık olmalisiniz
CansuCaTurkmen Nily biliyorum canım ben bunu normalde de rütin kontrole gittiğinde aynı şekilde yapıyorsun ki kist filan varsa daha net gözüksün
mac CansuCaTurkmen evet daha cok erken kese için bekle çünkü benim kuzenımın dokuz eylül arastırma hastanesi daha yeni kese YOk dış gebelık dedi ve aldılar alırken doktor demıs dış gebelık değilmiş bebeği aldık demıs cok üzüldüler oyuzden bekle acele etme kese hemen olmaz ve 1 doktora gtme
CansuCaTurkmen mac çok geçmiş olsun canım 4 gün önce hcg 73 ken bugün 699 o yüzden ümidimi kesmem Rabbim hayırlısı neyse onu versin o yüzden yarın başka doktora sonuçlarımı göstericem inşAllah
CansuCaTurkmen Marpling inşAllah canım alttan muayene de sağlıklı değilmiş düşük yapmaya yol açıyormuş herkes yaptırma dedi ondanda korktum
damlaikan CansuCaTurkmen benim 15 haftama kadar Altan baktılar mecbur çünkü gözükmüyordu doktor sakıncalı olsa bakarmıyız dediler hiç bi sakıncasınıda görmedim Şuana kadar canım eylülde doğurcam Allah nasip ederse
Meyland CansuCaTurkmen hiçte öyle birşey yok tatlım merak etme. Benimde ilk kese ve kalp atışı 6+5 te vajinal ultrasonla görüldü. Bazen rahim çok kalınlaşıyor ve karından görülmüyor kese. 10.haftama kadar doktorum hep alttan baktı. İlişki bile serbest normalde vajinal ultrason neden zararlı olsun. Bişey olmaz rahatla. Çok erken de gitme arkadaşların dedikleri gibi. Bende çok korkuyoduum senin gibi iki günde bir kanda baktırıyordum. Çünkü iki günde bir degerin 2 ye katlanması laZım sağlıklı gebelikse. 824 gördükten 2 hafta sonra muayeneye çağırdı doktorum. Vajinal muayene ile kalp atışını bile duyduk. Sabrın sonu selamettir canım. Acele etme. Erken gidersen kese görecek kalp atışı duymayacak yine telaş yapacaksın. Sabır
CansuCaTurkmen Alinmavi canım benim o değerim 4 gün öncesinin değeriydi bugün 699 çıktı ama gebelik yok dedi daha sonuca bile bakmadan yarın yine gel sonuçla dedi ama gebelik kesinlikle yok dedi biraz takıldım buna
CansuCaTurkmen KrlMlkSelmn doktora gitmeden kendi basıma karar almak istemedim benim biraz geçmişte kullandığım şeylerin sıkıntısı var ağır ilaçlar kullandım şuan hiç ilaç kullanamıyorum.
Oglununannesi CansuCaTurkmen ya sen boşver onlar kuzum daha değerin az 2000 den sonra karından görünüyor o da 5000 e kadar yolu var hiç takılma 🙂🙂değern çok güzel artmış maşaallah rahat uyu inan boşa korkutmuşlar 🙃
damlaikan CansuCaTurkmen benim rahim tersliği vardı 12 haftada gördüm ben karnımdan ultrasonla alttan ultrasonlada 7 8 hafta da gördüm Çok küçük daha kesinlikle Yok demesi çok saçma bana da Yok bebek dediler şimdi 27 haftamdayım çok şükür
CansuCaTurkmen damlaikan yok demesinden ziyade azıcık ilgili olup folik asit kullanıyor musunuz hamile kalmak istiyorsanız bile kullanmanız gerek deseler ne bileyim daha çok erken yarın kan sonucunu görüp ona göre konuşalım dese anlayacağım 4 gün önceki kan değerime göre bana direk gebelik yok dedi
Alyamelekeren CansuCaTurkmen canım gayet sağlıklı yükselmiş işte ben 4 haftalıkken 1000 lerde bir şeydi hcg doktorum görünmez biraz daha yükselmeli dedi içini ferah tut sen bu arada neden bilmiyorum Bian kızın olacak gibi bir his geldi içime cvp yazarken 😊
CansuCaTurkmen Oglununannesi gerçekten öyle canım varya oturdum ağladım zamanında acnegen kullandım çok sıkıntılı bir ilaçtı o yüzden dedim tamam kesinlikle cocuk sahibi olamam ben böyle dedilerse. Allah razı olsun canım desteklerin için Allahın izniyle inşAllah hayırlısı olsun🙏🏻🌷
Bekleyenler CansuCaTurkmen doktorlar bazen göremiyor. Benim kanamam olumuştu. Kese yoktu. Bi hamilelik yaşamışsın ama sonlanmış dedi doktor. Beta yaptırdık tekrar yükselmişti. Bebek tüpte tutunmuş.