HazalKele CansuCaTurkmen valla 64 cıktı 3,4haftalık hamilesin dedi. 3 hafta sonra kese ve kalp atışına gitmiştim. Suanda 34 haftalığız
CansuCaTurkmen HazalKele benim 73 tü normal bu değer gebelik yok dediler. 4 gün geçti sadece değerim 699 olmuş yarın başka bir doktora görünücem Allahın izniyle kese görünmese bile bari ilaçlara başlatsınlar
CansuCaTurkmen Ilkgozagrimiz canım benim eşimin haberi yok kesinleşmeden söylemek istemiyorum o yüzden devlete gittim kesin olsun özele giderim dedim ama yaşadığım durum karşısında pişman oldum
Ilkgozagrimiz CansuCaTurkmen ben hamilelik dusunmeden gitmistim acaba enfeksiyon falan mi var diye ama gittim doktor iyiydi sonra o olmayinca baskasina vermsitiler kadin felaket tellalcisiydi birak onu git baskasina
CansuCaTurkmen gonulcelen bende aynı şeyi yaşıyorum suanda 2 gün geciktim 699 çıktı Allahın izniyle inşAllah hayırlısı olur 🙏🏻🌷
CansuCaTurkmen ArzuGl şuan 4+5 günlük erken olduğunu bende biliyorum ama istediğim şey değerlerime bakılıp folik asite başlanmasıydı kese için 1 hafta daha beklerdim sorun değildi
KrlMlkSelmn CansuCaTurkmen folik asite şimdi kendinde başlayabilirsin ki Gebe kalmayı düşünürken başlıyor genelde bazıları
CansuCaTurkmen Duygue çok şükür canım değerim yükselmiş 699 a çıkmış Allahın izniyle hayırlısı olsun İnşAllah 🙏🏻
CansuCaTurkmen 1072PINAR hayır canım baska bir rahatsızlığım yok ama dediğin gibi insan hemen ilaçlara başlamak sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek istiyor
Meyland CansuCaTurkmen ben 6+ 5 tim kesyi gördüklerinde kandaki değerim de 5900 falandı. İçini ferah tut. 8 haftaya kadar zamanın var. İnşaal Allah yüzünü güldürsün🙏🏻
gonulcelen CansuCaTurkmen canım sen kendin al iç folik asit ztn aylar öncesi başlaman öneriliyor başka ilaç vs almana gerek YÖK ztn ilk günden
Meyland gonulcelen CansuCaTurkmen bencede kendin alıp folik asite başlayabilirsin. Fiyatları zaten uygun oluyor. Eger doktorun başka tavsiye ederse değiştirirsin
Marpling CansuCaTurkmen yuksek çıksa bile götünmeye biliyor alttan bakıyorlar.hayırlı haberlerini alırız inş
CansuCaTurkmen Marpling inşAllah canım alttan muayene de sağlıklı değilmiş düşük yapmaya yol açıyormuş herkes yaptırma dedi ondanda korktum
Alinmavi CansuCaTurkmen su an keseyi gorememesi cok normal ki. 6 haftalikken vajinal ultrasonla gorulmustu benimki. 7 haftalikken gorulen de var. Beta hcg degerin de gorulmemesini destekliyor bekle biraz moral bozulacak bir sey degil normal yani.
CansuCaTurkmen Alinmavi canım benim o değerim 4 gün öncesinin değeriydi bugün 699 çıktı ama gebelik yok dedi daha sonuca bile bakmadan yarın yine gel sonuçla dedi ama gebelik kesinlikle yok dedi biraz takıldım buna
KrlMlkSelmn CansuCaTurkmen bende erken öğrenmiştim silik çizgiye ablam hemşire şakın bir hafta 10günü doldurmadan gitme saçma sapan seyler söyleyip stres yaptırıyorlar demişti Tamda bu yüzden
CansuCaTurkmen KrlMlkSelmn doktora gitmeden kendi basıma karar almak istemedim benim biraz geçmişte kullandığım şeylerin sıkıntısı var ağır ilaçlar kullandım şuan hiç ilaç kullanamıyorum.