Oncelikle cok gecmis olsun. Vakkumlu kurtaj yontemi digerine gore cok daha iyi haberiniz olsun. Kurtaja alinmadan once son kez ultrasonla bakiliyor genelde. Bakmazsa doktorunuz soyleyin bakilsin. Ben biraz fazla agladigim icin hemen bayilttilar beni yarim saat icerde kalmisim ne kadar surede bitti kendime geldim zaman olarak bilmiyorum. Uyandigimda hic agrim olmadi. Yaniniza ped goturun. Ara ara icimi tentürdiyot la temizledikleri icin o geliyordu kanamam hic gelmedi diyebilirim iki saat sonrada yururerek hastaneden cikip arabaya bindim. Ertesi gun uyandigimda 3 ay adet olmayinca bu ped ne ya dedim kendi kendime. O kadar buyutulucek bir islem degilmis aslinda bende olmadan onceyr kadar cok korkmustum. Sonrasi cok kotu oluyor vucut dengesi bozuluyor herseye aglama halleri sinir bosalmasi vs. yada ben kurtaja kadar hic aglamadigim icindir. 15-20 dakikalik bir islem. Agrim olmadi bazilarinin olmus kanamasida uzun surmus herkese gore degisiyor sanirim yapilan yontemde dahil. Allah yardimcin olsun