Burcu4135 Adalina09 soguk suda care buldum ben oda sıcaklıgındakı su mıdemı bulandırıyor bide soguk su içmeyi deneyın.
lily-11 Adalina09 merhaba pipetle içmeyi deneyi ya da tupperware şişeyle için çok rahat oluyor ve günlük içtiğiniz suyu hesaplayabiliyorsunuz🤗 ilk haftalarda su içmek zor ama içmezseniz enfeksiyon bebeğin suyunun azalması ağrı ödem vs oluyor ben geç başladım içmeye ve kilo bile verdim. Enfeksiyon vs çok çektim az su içtiğim tahlillerimde bile belli oluyordu. O yüzden belli aralıklra bölerek için derim🤗
Happyasya Adalina09 çok normal reflü olabilir misiniz yedikleriniz geri çıkacak hissi mi taşıyorsunuz sürekli. Bir süre sonra geçti benim ama 18 haftaya kadar sürmüştü allah yardımcımız olsun reflü ise tetikleyen şeylerden uzak durun başka fayda eden bişi görmedim
ikiprensannesi2 Adalina09 bende aynıyım tadı zehir gibi geliyor ve banyo bile yaparken zorlanıyorum midem bulanıyor görünce suyu
MomHero2 Adalina09 bende aynı sorunu yaşadım hangi şekilde içersem zehir oluyordu asla tutamıyordum tek çare bişeyler yerken ya da yemeklerin yanında içmeyi denedim o şekilde içebildim
41irem Adalina09 ne yap ne et o suyu iç sonra benim gibi başına daha büyük işler açarsın böbrek büyümesi enfeksiyon inan çekilecek şeyler değil kendinede bebeğinede yazık ben ettim sen etme en az iki litre sabah erkenden başlarsan akşama kadar içmiş olursun
MDT Adalina09 su içmeye gayret edin. İlk haftalarda pek sorun olmuyor ama sonradan bebeğin suyunun azalması ve iyi beslenememesi gibi durumlar ortaya çıkıyor. Bende çıktı ordan biliyorum 😕
41irem Adalina09 bende öyleydim zamanla geçiyor zaten 12 haftalıkken azalmaya başlamıştı bende bide birden kafaya dikmeyin midenizi bulandıracak kadar yudum yudum için ara verin yine için öyle öyle akşama kadar baya içersiniz
1zeyneporencik_ Suyunuzun içine mevsim meyveleri limon vs koyup tatlandırabilirsiniz.. mesela şu anda çilek mevsimi ve suya en çok yakışan meyve hem görsel olarak hoş gelir gözünüze hemde tadı güzel olur ferahlık için 1 2 yaprak nane de koyabilirsiniz