Edaaa11 Hanımlar 23 haftalık hamileyim doktorum progestan başladı. Progestan her hamileye başlanıyor mu ? Bilen var mı
Semanurozgan Edaaa11 benim düşük riskim var o yüzden hem iğne hem ilaç kullanıyorum bazı doktorlar onu düşük riski olmadan da veriyormuş rahimi gelistiriyormus aslında bir yandan iyi birşey
dthealthy Edaaa11 ben gebeliğimin 6.haftasından itibaren kullanıyordum 29.haftaya kadar ama işte kullanmama rağmen bile erken doğum yaptım
Mommy90 Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve 6. Haftadan beri kanamalarım var. Hem iğne hem fitil olarak kullanıyorum.
DamlaNur29 Edaaa11 ben kullanıyrm 8+3üm suan lekelenmem vardı ondan verdi iç diye verdi ama fitil olarak kullanıyrm hem kabız yapıyor hemde mide bulantısı falan
Seda_nrr Edaaa11 plesenta zarımda biraz sıkıntı vardı 22.haftamda verdi bir kutu bitirdim ağır iş yapma kendini yorma bir haftafa yat demişti doktorum siz yinede sebebini sorun vajinal alıyorsanız akıntı çok oluyor su gibide oluyor beyazda korkmayın :)
dthealthy Mersin33kader sağolun Allah razı olsun 28+5 te doğum yaptım 25gün önce maalesefki 1hafta yaşadı bebeğim vefat etti
Prensesim00 Edaaa11 canim ben tüp bebek ile hamileyim 24 haftaligiz progestana devam ediyorum. Cok sukur hicbir sıkıntımız yok ama
eeebruuu Edaaa11 evet canım bende 7 haftalık hamileyim 4 gün önce bir kereye mahsus kahverengi leke geldi doktorum hemen progestana başladı ben vitil olarak kullanıyorum doktorum böyle tavsiye etti
Edaaa11 eeebruuu anladım canım bende leke falan hiç birşey olmadı detaylı ultrasonada yeni girdim hiçbir problem yok dedi önlem amaçlı olabilir mi diye düşünüyorum