ruyadandunyaya sizin avantajınız sizinle bukadar mükemmel ilgilenen bir ekiple doğum yapmanız inanın herkes size davrandığı gibi başka hamilelere davranmıyorlar ben özelde doğum yaptım ve suni sancıyla doğurdum okadar sancıya rağmen agzımı açıp bağırmadım sırf diğer doğum yapıcak olan bayanlar korkmasın diye dişlerimi şıktım her sancı anında ve doğuma aldıklarında sanki doğurttukları insan değilmiş bir hayvanmış gibi davranıyorlar dı bşrtane insan gibi davranma olmadı ben 6 saat suni sancı cektim yarım saattede doğurdum kıkım çıkmadı asla azarlama gibi bir durumum da olmadı zaten insanlara karşı öyle bir tarzımda yoktur zaten birkere doğum anında motivenizi size kötü davranarak düşürüyorlar asla yönlendirme gibi bir durum da olmadı ilk defa doğum yapıyorum ve hiç bişey bilmeden yapıyorum ve ben sıfır moralle doğuma girdim sufır moralle çıktım bazı ebeler ve çalışanlar gerçekten işlerini severek yapsa isteterek yapsa inanın daha güzel ilerleyecek herşey . Bu arada sağlıkla büyütün darısı başımıza 💓